Afvallen met een voedingscoach

“Ik had al van alles geprobeerd maar niets werkte.” “Ik wilde wel gezonder gaan eten maar ik wist niet hoe.” “Ik had al diverse diëten gevolgd, maar nadat ik stopte kwamen de kilo’s altijd snel weer terug.” Om zo maar even een aantal citaten uit ervaringsverhalen van PowerSlimmers aan te halen.

Klinken deze uitspraken jou bekend in de oren? Heb jij ook vaker een poging gedaan maar zonder het gewenste resultaat? En weet je nu niet meer waar je moet beginnen? Misschien is de hulp van een voedingscoach dan wel iets voor jou. Zodra je er niet meer alleen voor staat maar samen, wordt het een stuk gemakkelijker!

PowerSlim programma

Het PowerSlim programma is een programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach. PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Je leert een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan, waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. We hebben een uitgebreid assortiment aan producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, die je aanvult met reguliere voedingsmiddelen. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten, en dat zes keer op een dag!

In de afgelopen 10 jaar hebben onze voedingscoaches al ruim 10.000en mannen en vrouwen naar hun streefgewicht mogen begeleiden.

De meerwaarde van een voedingscoach

De hulp van een voedingscoach biedt diverse voordelen:

  • Een coach vormt een stok achter de deur. Een wekelijks weegmoment waarbij je jezelf en je coach niet wilt teleurstellen.
  • Jullie stellen een plan op, afgestemd op jouw situatie. Waarbij rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld een druk gezinsleven of onregelmatige werktijden.
  • Het getalletje op de weegschaal zegt niet altijd alles. Met een lichaamsanalyse bij een voedingscoach krijg je ook inzicht in o.a. je vetpercentage en spiermassa. Vrouwen houden bijvoorbeeld tijdens hun menstruatie meer vocht vast waardoor het lijkt of je gewicht niet is gedaald of zelfs is toegenomen. Op de weegschaal bij de coach kun je zien dat het in dit geval om vocht gaat en dat je vetpercentage misschien wel gewoon is afgenomen.
  • Je leert veel over voeding. Een coach leert je wat gezond is en wat niet en waar je op moet letten. We zien dat veel mensen niet weten welke producten gezond zijn, waarom ze al zo snel weer honger hebben of schrikken als ze horen hoeveel calorieën of suikers er in hun “gezonde” tussendoortje zit. Door meer te leren over voeding ben je in staat om zelf bewuste keuzes te maken.
  • Je kunt met al je vragen bij een coach terecht. Wat kun je het beste doen wanneer je een lange werkdag hebt, bepaalde dingen niet lust, op vakantie gaat of een barbecue op de planning hebt staan? Ook wanneer je onverwachts een etentje hebt en niet weet wat je het beste kunt doen, is het handig als je je coach even vlug een berichtje kunt sturen.
  • Een coach is iemand die naar je luistert en bij wie je je verhaal kwijt kan. Ook wanneer je de mist in bent gegaan en gezwicht bent voor dat gebakje of een eetbui hebt gehad. Door het te bespreken leer je je valkuilen kennen en inzien waarom het mis ging en kunnen jullie samen op zoek gaan naar een oplossing hoe je dit in het vervolg kunt voorkomen.
  • Door met je coach te bespreken wat er komende week op de planning staat kun je je voorbereiden op eventuele moeilijke momenten. Hoe ga je om met die verjaardag of dat etentje dat op de planning staat? En wat zijn gezonde keuzes die je dan kunt maken.
  • Een voedingscoach weet je te motiveren, juist op die momenten dat je het zelf even niet meer ziet zitten maar achteraf super trots zult zijn dat je toch hebt doorgezet.
  • Een PowerSlim coach leert je ook hoe je op gewicht kunt blijven en zal je dan ook nog een jaar lang begeleiden nadat je je streefgewicht behaald hebt.
  • Je staat er alleen niet voor maar doet het samen!

Wil jij ook de hulp van een PowerSlim voedingscoach? https://take2hilversum.nl/contact/