skip to Main Content

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen van Bree, coach en behandelaar van Take2.

Al jaren coach ik singles en mensen die gezonder willen leven. Ik streef erna om mensen bewuster te maken. Dit kan zijn op het gebied van zelfontwikkeling, maar ook van (eet) gewoontes. Samen werken we aan een gezonder leef en eetpatroon waardoor je beter in je vel zit. Dus streef ik ernaar, door de manier van werken, dat mensen zich mooi voelen van binnen en van buiten. Dit is wat mij betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik hoor terug van cliënten dat ze het fijn vinden om (elke week) langs te komen, en vind het belangrijk dat je je gehoord voelt en dat mijn aandacht er “echt” is voor jou, of dit nu is omdat je niet lekker in je vel zit en gecoacht wordt, wil afvallen of een verandering wil aan je uiterlijk. Mijn idee is, samen kom je verder!

“It takes 2”

Back To Top
X