skip to Main Content

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen van Bree, coach en behandelaar van Take2.

Al jaren coach ik singles en mensen die gezonder willen leven. Ik streef erna om mijn mensen bewuster te maken. Dit kan zijn op het gebied van zelfontwikkeling, maar ook van (eet) gewoontes. Samen werken we aan een gezonder leef en eetpatroon waardoor je beter in je vel zit. Dus streef ik ernaar, door de manier van werken, dat mensen zich mooi voelen van binnen en van buiten. Dit is wat mij betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik hoor terug van cliënten dat ze het fijn vinden om (elke week) langs te komen, en vind het belangrijk dat je je gehoord voelt en dat mijn aandacht er “echt” is voor diegene die ik begeleid, of dit nu is omdat je niet lekker in je vel zit en gecoacht wordt, wil afvallen of een verandering wil aan je uiterlijk. Mijn idee is, samen kom je verder!

“It takes 2”

Mijn naam is Mariska Slijkhuis. Ik vind het heerlijk om ertoe bij te dragen dat onze klanten met een mooi en blij gezicht onze studio verlaten. Het is een leuke uitdaging om dit samen met Ellen voor elkaar te krijgen. Samen weer de balans terugvinden om een combinatie te vinden in voeding, behandelingen en massages. Hoop dat wij je snel mogen verwelkomen in de studio van Take2hilversum. Mariska
Back To Top
X