skip to Main Content

Wie ben ik?

Mijn naam is Ellen van Bree, coach en behandelaar van Take2.

Al jaren coach ik singles en mensen die gezonder willen leven. Ik streef erna om mijn mensen bewuster te maken. Dit kan zijn op het gebied van zelfontwikkeling, maar ook van (eet) gewoontes. Samen werken we aan een gezonder leef en eetpatroon waardoor je beter in je vel zit. Dus streef ik ernaar, door de manier van werken, dat mensen zich mooi voelen van binnen en van buiten. Dit is wat mij betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik hoor terug van cliënten dat ze het fijn vinden om (elke week) langs te komen, en vind het belangrijk dat je je gehoord voelt en dat mijn aandacht er “echt” is voor diegene die ik begeleid, of dit nu is omdat je niet lekker in je vel zit en gecoacht wordt, wil afvallen of een verandering wil aan je uiterlijk. Mijn idee is, samen kom je verder!

“It takes 2”

Ik ben Susanne, ben getrouwd en heb 2 grote meiden. Zelf ben ik altijd bezig met gezond eten, sporten en met het uiterlijk. Alles waardoor je (letterlijk) lekkerder in je vel gaat zitten en schoonheid vind ik onwijs interessant. Ook vind ik het leuk om met mensen bezig te zijn. Wat mij zo aanspreekt aan deze behandelingen is dat het effectief is, pijnloos en even een lekker ontspannen moment voor jezelf.

 

Ik zie je graag bij Take2hilversum afslankstudio!
Back To Top
X