Kimm is veel afgevallen en blijft goed op gewicht. dit dankzij het ps food & lifestyle programma en de coaching van ellen van take2hilversum food body soul

🌿 Op zoek naar een gezondere levensstijl?

Vandaag is het Wereld Gezondheidsdag, en ik schrik soms van de cijfers over overgewicht in Nederland en de berichten over ultra-bewerkt voedsel. In onze supermarkten bestaat meer dan 70% van het aanbod uit bewerkt voedsel. Het wordt steeds lastiger om gezond te leven te midden van al deze verleidingen.

Ik sta klaar om je op weg te helpen

Maar maak je geen zorgen! Ik sta voor je klaar om je op weg te helpen. In mijn praktijk werk ik met energetische morfologische bloedtesten, een uitgebreide vragenlijst en een eetdagboek (over 2 dagen) om een speciaal op maat gemaakt plan voor jou te schrijven.

Wat kun je verwachten in dit plan?

Voedingsadvies:Ontdek welke voedingsmiddelen het beste bij jou passen.

Supplementenadvies: Leer welke supplementen jouw gezondheid kunnen ondersteunen.

Beweegadvies: Leer welke beweging bij jou het beste past.

Behandeladvies: Krijg inzicht in behandelingsopties die bij jou passen.

Wees zuinig op jezelf, want je hebt maar één lichaam. Ik help je graag op weg naar een gezondere levensstijl. Wil je meer informatie of meteen een afspraak inplannen? Kies dan voor algemeen advies (de eerste 30 minuten zijn gratis) en samen bekijken we welk traject het beste bij jou past.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Hilversum, vlakbij het mediapark. Gratis parkeren en ik werk uitsluitend op afspraak. Tot snel!

📍 EMB Bloedtest Take2 Hilversum 🌐 Take2 food & lifestyle – Take2 Hilversum 🌐 Ps food & lifestyle – Take2 Hilversum

Plan direct jouw behandeling of adviesgesprek in

 Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! 😊

Foto ellen van bree Take2

Adres Take2 Hilversum



Take2 Hilversum
Lage Naarderweg 73-A
1217GN Hilversum

Heb je een vraag?

Neem telefonisch of via WhatsApp contact met mij op. We komen graag je in contact.



