Afvallen naar een gezond gewicht

Ik ben bijzonder trots op Vanessa. Vanessa zit  nog midden in het traject van afvallen met #psfoodandlifestyle. Ze heeft een super leuke update geschreven. Heb jij ook al van alles geprobeerd net zoals Vanessa? Wil je nog steeds een gezond gewicht? Neem even contact met mij op en dan kijken we of ik je kan begeleiden.

“Ze waren net als ik altijd stevig”

Het was koningsdag 2023. Ik had afgesproken met 2 vriendinnen die ik al een tijd niet had gezien. Ze waren net als ik altijd stevig maar toen ik ze die dag zag viel mijn mond open van verbazing. Er stonden twee nieuwe vriendinnen. Ik was stikjaloers en wilde dit ook. Dit kan jij ook Vanes, zeiden ze tegen mij. Het is echt goed te doen. Nog wat sceptisch, had tenslotte al van alles geprobeerd, toch een afspraak gemaakt met Ellen van Bree van Take2hilversum.

“ik heb gebruik gemaakt van het proefpakket”

Ik heb gebruik gemaakt van het proefpakket. Zo maak je kennis met de producten die er zijn en je hoeft niet na te denken over wat en hoeveel je dan eten moet want dit is allemaal al voor je gedaan. Super fijn ! Zelfs je boodschappenlijstje zit er in. Tot mijn verbazing waren de gerechten stuk voor stuk lekker en nog belangrijker, het werkte !!! Je hebt 6 maaltijden per dag. Dit is al geportioneerd dus super handig mee te nemen naar je werk. Ik heb vaak genoeg aan 5 maar mijn guillty pleasure is de chocochunk. Dus als ik er zin in heb, neem ik die s’avonds met een kop thee. Ik ben inmiddels 19.5 kg afgevallen in 5,5 mnd. Ik kan mijn oude kleding weer aan maar heb ook weer plezier in het shoppen van nieuwe outfits.

“ik voel me weer fijn in mijn eigen lichaam”

Maar nog veel belangrijker, ik voel me weer fijn in mijn eigen lichaam. Mijn vriendinnen zeiden, we gunnen het jou ook. En ben blij dat ik het mezelf ook heb gegund.

Vanessa uit Hilversum

psfoodandlifestyle

Plan direct jouw behandeling of adviesgesprek in

 Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! 😊

Foto ellen van bree Take2

Adres Take2 Hilversum

Take2 Hilversum
Lage Naarderweg 73-A
1217GN Hilversum

Heb je een vraag?

Neem telefonisch of via WhatsApp contact met mij op. We komen graag je in contact.