Ga naar hoofdinhoud

 

Een scrubmassage  is een beauty behandeling die ervoor zorgt dat je huid er glanzend en gezond uitziet en weer heerlijk zacht en glad aanvoelt. De huid vernieuwt zich automatisch gemiddeld om de 25 dagen bij jonge mensen, naarmate het ouder worden vertraagt dit proces. Wanneer de dode huidcellen zich opstapelen gaat de huid er dof en schilfering uitzien. Door het gebruik van de scrub worden dode en verouderde huidcellen verwijderd en krijgt je huid weer een mooie ‘glow’.

Aansluitend kun je kiezen voor een ontspannende olie massage!

klik hier en Maak online een afspraak

Scrubmassage in mei met een korting van €20

In mei met een korting van €79 voor €59

In mei 2023 maak ik gebruik van de Alka scrub,

Lees hieronder waarom de alka scrub aan te bevelen is….

Als je iemand bent die altijd op zoek is naar de beste manieren om voor je huid te zorgen en deze er zo stralend en jeugdig mogelijk uit te laten zien, dan heb je waarschijnlijk een bodyscrub geprobeerd. Maar wist je dat de meeste beschikbare scrubs op suikerbasis zijn?Hoewel suikerscrubs zeer effectief zijn bij fysieke exfoliatie, bieden ze geen andere reinigende voordelen en hebben ze een negatief effect op de pH-waarde van je huid. Zoutscrubs daarentegen ontgiften de huid tijdens het scrubben, wat een enorm voordeel kan zijn voor mensen die worstelen met overactieve talgklieren. Bovendien reguleren ze de pH-waarde van je huid waardoor deze sneller kan regenereren.

Ontdek Alka® Scrub, een basisch scrub uit hoogwaardige zouten

De unieke basische scrubformule voor een mooie huid

Alka® Scrub is een basische zout-olie scrubformule die zorgt voor een gezonde pH-waarde en een zachte en soepele huid. Het scrubzout bestaat uit fijne korrels ongeraffineerd Himalayazout en natriumbicarbonaat. De rijke combinatie van verschillende oliën verzachten, verzorgen en beschermen je huid, waardoor deze weer kan ademen en zijdezacht aanvoelt.

De voordelen van Alka® Scrub:

  • Unieke basische zout olie lichaamsscrub
  • Ondersteunt zuur-base balans van je huid
  • Met Himalayazout en natriumbicarbonaat
  • Met 5 huidverzorgende oliën; arganolie, amandelolie, saffloerolie, jojobaolie, zonnebloemolie
  • Hydrateert, verzacht, verzorgt en beschermt de huid
  • Ook erg geschikt voor scrubben en verzorgen van het gezicht

lees meer over de alka producten

Back To Top