skip to Main Content

Wat is RF?

Radiofrequentie ( RF) is zeer gewild om zijn huid verstevigende en liftende eigenschappen. De behandeling stimuleert de huid en modelleert door het onmiddellijk samentrekken van de huid en verbetert de aanmaak van collageen. Rf werkt op basis van radiofrequente straling, die ervoor zorgt dat in de huid het weefsel verwarmd wordt. Als reactie daarop wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt.

Waar RF?

Voor gezicht, onderkin, hals en lichaam. Verbetert de aanmaak van collageen, vermindert diepe rimpels, vermindert vet en verstrakt de huid waardoor deze er jonger en frisser uitziet.

Hoe lang duurt de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer een half uur per zone ( maximaal 2 zones). Advies is om deze behandeling te combineren cupping massage. Dan is de behandeltijd 3 kwartier.

Voor wie?

RF is zeer geschikt voor verslapping van het gezicht, onderkin, hals en decolleté. Rimpels verminderen of verdwijnen en de huid krijgt een facelift. De behandeling wordt ook gebruikt voor overtollig vet/huid op bv buik en benen en loszittende huid, maar ook bv voor het verstevigen van de billen. Ook is de behandeling geschikt voor mensen met acné op gezicht of lichaam en voor cellulitis huid.

Resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kunt u 8x wekelijks behandelen. Belangrijk is dat u op gewicht blijft, genoeg water drinkt, 2 liter per dag. Beweging binnen 8 uur na de behandeling is wenselijk i.v.m. het afvoeren van de afvalstoffen.

Maak een afspraak!

Back To Top
X