skip to Main Content

Totale lichaamspakking

Deze totale magnesium lichaamspakking is heerlijk in combinatie met een infrarood warmte deken. Een totale lichaamspakking is bij uitstek geschikt voor verschillende lichamelijke klachten maar kan ook worden gekozen voor een diepgaande ontspanning.

Er wordt een laagje gel op het lichaam aangebracht, bij de voeten extra dik. Voeten en oksels zijn de lichaamsdelen waar magnesium in hoge mate opgenomen wordt. Het lichaam wordt vervolgens toegedekt met folie, waarna u in een infrarooddeken wordt gewikkeld. Na 40 minuten mag de infrarood deken eraf en wordt de magnesiumgel verwijderd met een warme washand. Na deze pakking is een massage zeer effectief, dit omdat de warmte in combinatie met magnesium het lichaam enorm soepel heeft gemaakt. Een aanrader dus!

magnesium kan oa helpen bij  spierkramp , vastzittende spieren onrust en nervositeit, hoofdpijn, slapeloosheid, stress, gebrek aan concentratie, depressie, verhoogd cholesterolgehalte, botontkalking verkramping van de bloedvaten met klachten zoals hartritme stoornissen

Back To Top