Ga naar hoofdinhoud

Vetverwijdering door bevriezing

Het alternatief voor liposuctie!

Wat is Cryolipolyse

Cryolipolyse is vet verliezen door bevriezen. Door het gecontroleerd koelen worden de vetcellen afgebroken en verwijderd uit het lichaam. Zonder dat er een operatie, naalden of verdoving aan te pas komt. Het vet wordt plaatselijk met behulp van handles vacuüm gezogen en gekoeld. De behandeling door bevriezing is nagenoeg pijnloos en bovendien is er geen herstelperiode, waardoor u meteen na de behandeling de draad weer kunt oppakken. Direct na de behandeling voelt uw huid koud aan. Ook zou het kunnen dat er sprake is van roodheid of een beetje blauw zien.

Waar Cryolipolyse

Deze behandeling kunt u toepassen op buik, maag, billen, benen, dijen, love handles en armen.

Hoe lang duurt de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer een uur. Er kunnen 2 handles tegelijk worden geplaatst. Er moet ongeveer 6 weken tussen de behandelingen in zitten. Minimaal 3 behandelingen is gewenst voor een optimaal resultaat.

Voor wie? En voor wie niet?

Heb je een Bmi onder de 30 ( beter is nog een lager BMI) en stoor je je aan hardnekkige vetophopingen die maar niet weg willen? Dan is deze behandeling misschien iets voor jou.

Wat kunt u zelf doen?

Het is belangrijk om na de behandeling ca 2 liter water per dag te drinken en om op gewicht te blijven. Wil je hulp bij het op gewicht blijven kijkt u dan even bij food & lifestyle op deze site. Het is wenselijk om binnen 8 uur na de behandeling te bewegen dit i.v.m. het afvoeren van de afvalstoffen

Resultaat

Het duurt enkele weken voor u het eerste resultaat kunt zien. Let wel, een behandeling werkt vier tot zes maanden door. Doordat de huid de benodigde tijd aan neemt om zijn oude vorm aan te nemen gaat uw huid niet verslappen. Het resultaat in cm zal bij iedereen anders zijn. Deze resultaten worden vanaf aanvang behandeling tot einde behandeling bijgehouden. Het verwijderen van de vetcellen is blijvend.

Back To Top