skip to Main Content

De Elite Body Wrap is de Klassieke Body Wrap in combinatie met de infrarood deken.

Deze behandeling wordt gebruikt om de huid te detoxen. Afvalstoffen worden in de huid opgeslagen door voeding, vervuiling ( uitlaatgassen), medicatie en levenswijze( stress, alcohol, roken… ). Ook heeft het wrappen een positieve uitwerking als je aan het afvallen bent doordat de stofwisseling gestimuleerd wordt. Het wrappen helpt om cellulitis te verminderen en de bodycontouren duidelijk zichtbaar te maken. De Body Wrap biedt, met een combinatie van thermische warmte, een garantie voor verlies van 15 cm. ( geen garantie bij een bmi van 21 of lager)

DE PROCEDURE

Onze Elite Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling die circa 1.5/2 uur duurt.

  1. Er wordt gestart met het scrubben van de huid om zo de huidvetten en eventuele oliën of cremes die gebruikt zijn te verwijderen.
  2. Je wordt opgemeten op bepaalde punten van het lichaam. ( als extra optie)
  3. Er worden lichaamswikkels aangebracht .
  4. De wikkels, die vooraf in onze warme klassieke kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken.
  5. Vervolgens ga je 35 minuten lang liggen in onze elektrische deken, terwijl de behandeling zijn werk doet. 
  6. Na 35 minuten worden uw wikkels verwijderd. Je zal opnieuw opgemeten en je zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

HOE HET WERKT

De combinatie van onze klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken onttrekt de afvalstoffen aan het lichaam en comprimeert het vetweefsel voor onmiddellijk centimeterverlies en een verstevigende werking.

De onmiddellijke warmte ontspant het lichaam en opent de huidporiën snel, zodat de klassieke kleioplossing de afvalstoffen sneller kan onttrekken en de bloedsomloop verbeteren.

Deze werking zorgt voor een betere zuurstoftoevoer in de weefsels en voor lymfatische uitwisseling, waardoor het ontgiftingsproces wordt versneld.

Advies

Na de 1e behandeling de 2e behandeling na 7-10 dagen en de 3e behandeling na 7-10 dagen. Elke behandeling kom je in een diepere huidlaag. Om de huid permanent schoon te houden is het aan te bevelen om tussen de 2-3 maanden de behandeling te herhalen. Zo blijft de huid schoon!

Voor en na de behandeling

Neem een droge onderbroek mee 🙂

3 dagen niet harsen voor en na de behandeling en 24 uur voor en na de behandeling niet scheren
1 uur voor de behandeling geen zware maaltijd
geen bodymilk, olie of creme gebruiken

Na de behandeling, geen warme douches tot 3 dagen na de behandeling
Geen( of zoveel mogelijk reduceren) koffie, thee, cola, suiker, vet
Veel water drinken voor en na de behandeling (minimaal 2 liter per dag)

Wanneer mag je niet wrappen

Na een gewone bevalling 6 weken wachten, na een keizersnede 6 maanden, kan geen kwaad bij borstvoeding. Na een antibiotica kuur 1 week wachten.
Bij Emfyseem geen behandeling mogelijk. Bij een metaalallergie, de klei bevat zinkoxide. Bij kanker binnen 3 jaar eerst de behandelend arts raadplegen.
Bij knie en heupproblemen, ivm te lang recht staan.

hologram-UCW

CONTROLEER DAT HET ONVERVALST IS

Na uw Elite Body Wrap ontvang je een officieel certificaat van Universal Contour Wrap met een beveiligingshologram en een uniek serienummer. Dit is het bewijs dat uw behandeling authentiek is. 

Prijs €115 per behandeling ( deze prijs is inclusief lichaamsscrub en exclusief meten) IVM extra hygiëne maatregelen wordt de klei en water elke behandeling ververst. Wil je voor en na de behandeling gemeten worden dan + €20

Back To Top