skip to Main Content

Combinatie van cavitatie, RF, bindweefselmassage en cupping (1:15)

Waarom een combinatie van Cavitatie,  Rf of ( vacuüm RF), bindweefselmassage en cupping?

Na veel onderzoek en het bijhouden van de resultaten zijn wij erachter gekomen dat een combinatie van behandelingen een beter resultaat oplevert.
We leggen de focus op een gedeelte van de behandeling. Dit hangt af van het doel. Wil je aan je cellulitis werken, wil je de huid verbeteren ( verslapte huid, loszittende huid, huidveroudering, acné) of wil je plaatselijk vet verwijderen, verstevigen benen/billen? In het intake gesprek bespreken wij je wensen en daar sluiten we de behandeling op aan.

Cavitatie?

Cavitatie is vet verwijderen met behulp van geluidsgolven. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever. Dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie, verlaten de vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam.
Deze methode is pijnloos en kent vele voordelen ten opzichte van chirurgische Liposuctie: je hoeft niet onder narcose, je hoeft niet te herstellen en je houdt geen littekens over. Bovendien kost Cavitatie slechts een fractie van Chirurgische Liposuctie!

Rf 

Radiofrequentie ( RF) is zeer gewild om zijn huid verstevigende en liftende eigenschappen. De behandeling stimuleert de huid en modelleert door het onmiddellijk samentrekken van de huid en verbetert de aanmaak van collageen. Rf werkt op basis van radiofrequente straling, die ervoor zorgt dat in de huid het weefsel verwarmd wordt. Als reactie daarop wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid verstrakt.. De Rf behandeling is prettig en pijnloos.

Cupping

Naast de Rf behandeling wordt de huid behandeld met cupping massage. De eerst paar keer kan dit gevoelig zijn maar na een paar behandelingen zal deze gevoeligheid afnemen door de verbeterde doorbloeding.Door na de RF-behandeling een cupping massage te geven wordt de doorbloeding bevordert en versnelt het de afvoer van de afvalstoffen. Het lichaam voert de afvalstoffen gemakkelijker af doordat deze naar het huidoppervlak worden gebracht.

Er kan ook voor gekozen worden om een vacuüm Rf te gebruiken bij de behandeling. Dit is een combinatie van elektrisch cuppen en Rf.

Hoe lang duurt de behandeling.

Voor deze combinatiebehandeling bent u 1:15 in onze salon.

Wat kunt u zelf doen?

U kunt dagelijks thuis de cuppingmassage toepassen voor een optimaal resultaat. Ook is er speciale olie bij ons verkrijgbaar om de huid extra te stimuleren voor een optimaal resultaat. De cups zijn te verkrijgen bij Take2.

Het is belangrijk om na de behandeling ca 2 liter water per dag te drinken en om op gewicht te blijven. Wilt u hulp bij het op gewicht blijven kijkt u dan even bij PowerSlim op deze site. Het is wenselijk om binnen 8 uur na de behandeling te bewegen dit ivm het afvoeren van de afvalstoffen

Advies en resultaat

Ons advies is om minimaal een reeks van 12 behandelingen te nemen. Belangrijk is dat u op gewicht blijft, genoeg water drinkt, 2 liter per dag. Beweging binnen 8 uur na de behandeling is wenselijk i.v.m. het afvoeren van de afvalstoffen. Wij maken altijd foto’s , wegen en meten om zo het resultaat in kaart te brengen en met onze klanten te bespreken.

Tip! Bel altijd voor de actuele prijzen en de aanbiedingen!

Back To Top
X