skip to Main Content

Wat is Cavitatie?

Cavitaite is vet verwijderen met behulp van geluidsgolven. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever. Dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie, verlaten de vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam.
Deze methode is pijnloos en kent vele voordelen ten opzichte van chirurgische Liposuctie: je hoeft niet onder narcose, je hoeft niet te herstellen en je houdt geen littekens over. Bovendien kost Cavitatie slechts een fractie van Chirurgische Liposuctie!

Waar Cavitatie

Hoe lang duurt de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer een half uur per zone ( maximaal 2 zones). Advies is wel om deze behandeling te combineren met een RF behandeling en cupping. Dan is de behandeltijd een uur.

Voor wie?

Heb je een Bmi onder de 30 en stoor je je aan hardnekkige vetophopingen die maar niet weg willen? Dan is deze behandeling misschien iets voor jou.

Wat kunt u zelf doen?

Het is belangrijk om na de behandeling ca 2 liter water per dag te drinken en om op gewicht te blijven. Wilt u hulp bij het op gewicht blijven kijkt u dan even bij PowerSlim op deze site. Het is wenselijk om binnen 8 uur na de behandeling te bewegen dit ivm het afvoeren van de afvalstoffen

Resultaat

Het resultaat is direct zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kunt u 8x wekelijks behandelen. Belangrijk is dat u op gewicht blijft, genoeg water drinkt, 2 liter per dag. Beweging binnen 8 uur na de behandeling is wenselijk i.v.m. het afvoeren van de afvalstoffen.

Maak een afspraak!

Back To Top
X