TDP lamp ( moxa lamp )

Heb jij last van pijnlijke en ongemakkelijke kwaaltjes en/of aandoeningen, maar lijkt niets te helpen? Denk bijvoorbeeld aan fybromyalgie, spierklachten, huidklachten, gewrichtspijn, infecties of stress. Soms kan je de oorzaak niet vinden en weet je niet hoe je bepaalde pijnen, ontstekingen en ongemakkelijkheden kan verminderen. De TDP-lamp kan hierbij helpen.

Wil je de TDP lamp toevoegen aan je behandeling stuur mij dan even een appje zodat ik de afspraak kan aanpassen. 

Stimulerend effect op genezing

Energetische morfologische bloedtest

De lamp heeft namelijk een stimulerend effect op genezing van vele klachten. Een TDP-lamp wordt ook wel Moxalamp genoemd. De TDP-lamp is niet te vergelijken met een infraroodlamp of met de warmte zoals die in een sauna wordt ervaren. 

De mineraalschijf

mineraal schijf

  De mineraalschijf bevat 33 essentiële mineralen die bij verwarming door de infraroodlamp worden opgenomen door het lichaam. Dit komt doordat de golflengtes van de elektromagnetische golven overeenkomen met de bio golven van het menselijk lichaam. Ons lijf heeft de 33 mineralen nodig om goed te kunnen functioneren.

  Welke miniralen bevat de minraalschijf

  De TDP-lamp bevat de volgende 33 mineralen: Silicium Si, Calcium Ca, Chroom Cr, Mangaan Mn, IJzer Fe, Koper Cu, Zink Zn, Kobalt Co, Tin Sn, Boor B, Zwavel/sulfur S, Seleen Se, Cadmium Cd, Titanium Ti, Zirkonium Zr, Wolfraam W, Jodium I, Arsenicum As, Natrium Na, Barium Ba, Aluminium Al, Molybdeen Mo, Antimonium Sb, Cerium Ce, Bismut Bi, Fluor F, Iridium Ir, Nikkel Ni, Magnesium Mg, Lood Pb, Koolstof C.

   

  Energetische morfologische bloedtest

  De TDP lamp in combinatie met behandelingen

  De DTP lamp is een geweldig start voor een behandeling. De warmte en mineralen zorgen voor een betere doorbloeding en warmte van de spieren waardoor bv een massage/cupping/voetreflex behandeling  veel aangenamer wordt en de afvalstoffen nog sneller worden afgevoerd bij een lymfedrainaage ( bodydrainer). De minimale DTP tijd is vanaf 20 min. 

  Is de TDP lamp geschikt voor jou?

  pijnlijke en stijve spieren
  rugpijn
  fybromyalgie
  gewrichtspijn atritis
  ontstekingen
  reuma
  huidklachten, acné psoriasis eczeem
  verbeteren bloedcirculatie
  verzachten ontstekingen oedeem 
  ontspanning, stress, angstklachten
  immuunsysteem stimuleren
  opbouw weerstand
  cellulite
  tijdens detoxen voor verdrijven toxische stoffen
  tijdens afvallen, verbetering stofwisseling) ook bij spijsverteringsproblemen ( darmklachten, spastische darm)
  slaapklachten ( door stimulatie van de hypothalamus; dag en nachtritme,)
  verbeteren gemoedstoestand