skip to Main Content

Tagliolini met kip en truffelchampignons

Fase1
20 min. bereiden
Voor 1 persoon
301 calorieën
Ingrediënten

  • 1 zakje PS. food & lifestyle tagliolini
  • 40-50 g kipfilet
  • 200 g champignons
  • 10 g rucola
  • ½ el olijfolie
  • ½ el truffelolie
  • Peper
  • Zout

Bereid de tagliolini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de champignons in kwarten en de kipfilet in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Zet even apart. Voeg de champignons toe in dezelfde pan en besprenkel met de truffolie. Bak 4-5 minuten en voeg daarna de kip, tagliolini en de room toe en warm nog enkele minuten door. Breng het geheel eventueel nog extra op smaak met wat peper en zout. Schep in een diep bord en maak af met de rucola.

Voedingswaarde per persoon
Energie
Kcal 301 Kcal
Vet 12,7 g
Koolhydraten 12,6 g
Eiwitten 31,0 g
Back To Top