Ga naar hoofdinhoud

Succesverhaal Tatiana Voorbrood minus 16 kilo

Ervarngsverhalen
1. Nathalie Taling, 32 jaar uit Hilversum
2. Succesverhaal Joyce Joore
3. Schitterend in mijn kerst outfit!
4. Wil je weer een T-shirt aan met korte mouwen? Resultaat combinatiebehandeling cavitatie, RF en cupping
5. Ik voel me weer fijn in mijn badkleding!
6. Wat kan het leven toch mooi zijn!
7. Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens!
8. Succesverhaal Tatiana Voorbrood minus 16 kilo
9. Harry Piekema: “Ik zocht een manier om mijn levensstijl te veranderen”.
10. Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?
11. Marilyn uit Loosdrecht!
12. Amanda uit Hilversum -/-25 kg
13. Soms moet je gewoon uit je comfortzone stappen!
14. Ik wilde nog één poging wagen. Voor mezelf*
15. Ik zag al snel resultaat!
16. Pauline Wingelaar 35 Jaar uit Naarden ‘Ik maak nu bewuste keuzes’
17. Start met Powerslim
18. Anneke’s zalmwrap
19. De eerste week is voorbij en de eerste kilo’s zijn er af!
20. Met het powerslim concept ontdek je heerlijke nieuwe koolhydraatarme recepten
21. Tijd voor Disney en een powerslim snack.
22. De eerste vijf weken zitten er op en er is ook al zo’n vijf kilo vanaf.
23. De Repen van Powerslim gaan mee op vakantie
24. Met tomaten maak je mij niet blij maar verse tomatensoep wel!
25. Ik ben gek op vis! En op pakketjes.
26. Woohoo! Wanneer je een oude rok onderin de kast vindt die niet meer past. En niet omdat hij te klein is geworden 😍
27. Het gaan niet allemaal vanzelf!
28. Bye bye centimeters!
29. Happy Annie
  1. Had je altijd al overgewicht? Zo nee, hoe kan het dat je bent aangekomen?

Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaam schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo’s zijn er daardoor ook snel aangekomen.

 

  1. Wanneer kwam de omslag, het moment dat je er iets aan besloot te doen?

Ik was niet fit en al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk      verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor   mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend! Toen ik via een       kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intake gesprek            bij het PowerSlim center bij mij in de buurt.

 

  1. Waarom heb je gekozen voor PowerSlim?

Eerlijk gezegd, was ik in het begin nog wel wat sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 x per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij. PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken.

  1. Hoe was het contact met je coach?

Het contact met mijn coach was erg prettig. . Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven.

  1. Hoe voel je je nu?

Ik ben nu 16 kilo afgevallen en ik voel me fitter en zit lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren.      Dit gun ik iedereen.

Back To Top