Bereidingswijze:

Kruid het vlees met peper en zout en braad het in ½ el olie rondom bruin in een braadpan. Doe zoveel water in de pan dat het vlees net onder staat en draai het vuur laag. Circa 2½ uur laten sudderen. Smoor ondertussen de rodekool met ½ el olie en de zoetstof, kaneel en rode wijnazijn.

Tip:

Vanaf fase 2b mag je stukjes appel aan de rodekool toevoegen.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g mager runderstoofvlees
  • 100 g verse rode kool, fijngesneden
  • 1 el olijfolie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 1 el (vloeibare) zoetstof
  • 1 tl kaneel
  • Peper
  • Zout
  • Bereidingstijd 160 minuten Aantal personen: 1
Voedingswaarde
Energie
Kcal321 Kcal
Vet21,4 g
Koolhydraten3,1 g
Eiwitten26,2 g