Bereidingswijze:
Kruid het vlees met peper en zout en braad het in ½ el olie rondom bruin in een braadpan. Doe zoveel water in de pan dat het vlees net onder staat en draai het vuur laag. Circa 2½ uur laten sudderen. Smoor ondertussen de rodekool met ½ el olie en de zoetstof, kaneel en rode wijnazijn.
Tip:
Vanaf fase 2b mag je stukjes appel aan de rodekool toevoegen.
- Ingrediënten:
- 120-150 g mager runderstoofvlees
- 100 g verse rode kool, fijngesneden
- 1 el olijfolie
- 2 el rode wijnazijn
- 1 el (vloeibare) zoetstof
- 1 tl kaneel
- Peper
- Zout
- Bereidingstijd 160 minuten Aantal personen: 1
Voedingswaarde
Energie | |
Kcal | 321 Kcal |
Vet | 21,4 g |
Koolhydraten | 3,1 g |
Eiwitten | 26,2 g |