Deze maand straalt Vivian als PowerSlimmer in the picture. Powerslim vond dat haar resultaat beloond mocht worden met een leuke fotoshoot.

“Na mijn twee zwangerschappen zat ik niet lekker meer in mijn vel. Ik heb twee kinderen van 1,5 en 3,5 jaar en liep al veel te lang rond in die comfortabele zwangerschapsbroeken en verstopte me in donkere kleding. Na het overlijden van mijn moeder op 55-jarige leeftijd besefte ik me ook hoe belangrijk een gezonde levensstijl is. Een collega en mijn schoonzusje hebben hele mooie resultaten behaald met PowerSlim en toen in maart de lockdown begon dacht ik, dit is het moment!

Begeleiding van een coach

“De persoonlijke begeleiding  vond ik heel erg fijn. Ze nam mijn vragen en doelstellingen serieus. Ze biedt een luisterend oor en tijdens de consulten is ruimte voor serieuze gesprekken, maar ook voor een dosis goede humor! Ik voelde me al vanaf het eerste consult welkom en kan altijd met vragen terecht. Een hele goede steun en stok achter de deur!

Daarnaast is de begeleiding natuurlijk ook een enorme motivatie! En als het een week minder gaat, krijg je weer een duw vooruit en ben je de week daarna gewoon éxtra trots op jezelf!”

Hoe heb je PowerSlim ervaren?

“Al vanaf dag één gaat het me heel gemakkelijk af. Ik vind het PowerSlim programma ontzettend goed te volgen, je weet goed wat je wel/niet mag eten. Je eet 6x per dag en de producten zorgen voor een verzadigd gevoel, daardoor kan ik zonder moeite ongezonde dingen laten staan. Ik heb eerder het idee dat ik ‘alweer’ iets moet eten dan dat ik honger heb. Het feit dat je nog steeds lekkere dingen eet, maakt dat het goed vol te houden is.

Nu ik met PowerSlim mijn doel behaald heb, voel ik me weer veel zelfverzekerder. Ik kan weer leuke kleding kopen en zit veel lekkerder in mijn vel. Dat laatste is het allerbelangrijkste! Uiteindelijk is je gewicht ook maar een cijfer. Je moet je goed voelen, dan straal je dat vanzelf ook uit! Dat ik nu PowerSlimmer in the picture ben geworden is echt out-of-my-comfortzone. Ik dacht ‘Stuur mijn verhaal maar in, wat heb ik te verliezen!’. Maar ik had nooit gedacht dat ik ook echt uitgekozen zou worden. Eigenlijk vind ik het super spannend, maar ik vind het ook wel weer leuk en stoer. Soms moet je gewoon een keer uit die comfortzone stappen!

Wanneer Vivian uit de visagie komt en zichzelf in de spiegel bekijkt is ze verrast: “Wow, ik ben helemaal flabbergasted. Ik wist niet dat ik er zo mooi uit kon zien. Mijn haar is zo mooi!”. Diezelfde reactie zien we nog een keer wanneer Vivian voor de camera staat en de fotograaf Vivian mee laat kijken naar de foto’s op haar camera. “Ik heb nog nooit zo mooi op de foto gestaan. Ik heb eigenlijk helemaal geen foto’s van mezelf. Nu heb ik ook mooie foto’s voor mijn kinderen.”

PowerSlimmer in the picture 1

Anderen inspireren

“Nu ik mijn verhaal hier mag delen hoop ik ook anderen te inspireren om de stap te maken, zoals de mensen die mij zijn voorgegaan ook mij hebben geïnspireerd. En mocht je nog twijfelen? Ik zou zeggen: zeker doen! Het is een investering in jezelf en ik gun het iedereen lekker in zijn vel te zitten, met welk cijfer op de weegschaal dan ook!”

Vivian, wat zijn het mooie foto’s geworden! We vinden het super om te zien hoe je zelfvertrouwen opbloeide en je stralend voor onze camera stond. Daar doen we het voor! Geniet van je behaalde doel, want je hebt er hard voor gewerkt en het verdiend.  

PowerSlimmer in the picture 2

PowerSlimmer in the picture 3