Reiki

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook levensenergie bevordert.Het wordt toegediend door “handen op te leggen” en is gebaseerd op het idee dat een onzichtbare “levenskrachtenergie” door ons stroomt en ervoor zorgt dat we leven.

Reiki is levenskracht

Energetische morfologische bloedtest

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook levensenergie bevordert.
Het wordt toegediend door “handen op te leggen” en is gebaseerd op het idee dat een onzichtbare “levenskrachtenergie” door ons stroomt en ervoor zorgt dat we leven.
Als iemands “levenskrachtenergie” laag is, dan hebben we meer kans om ziek te worden of stress te voelen, en als het hoog is, zijn we beter in staat om gelukkig en gezond te zijn.

Mijn eigen verhaal

  Mijn eigen verhaal is dat toen ik ooit begon met ontspanningsmassages te geven ik merkte dat mijn handen op sommige plekken echt helemaal heet werden. Ook mijn klant voelde dan de warmte.
  In het begin wist ik niet wat er gebeurde maar toen ik het steeds vaker merkte ben ik mezelf gaan verdiepen hierin. Ik heb later de link pas gelegd met Reiki.

  Toen ik zelf even niet zo lekker in mijn vel zat ben ik naar een oud klasgenootje van mij gegaan om zelf een reiki behandeling te ondergaan.
  Ik vond het heel erg fijn. Er kwam wel veel emotie naar boven maar dat was ook prima om te laten gebeuren.

  Reiki 1 & 2

   

  Daarna heb ik reiki 1 & 2 gevolgd. Eerst een beetje onwennig maar zodra ik begon voelde ik mezelf helemaal oke met wat ik aan het doen was.

  Door deze reiki behandeling  en de reikie 1 en 2 opleiding te gaan volgen ben ik meer gaan vertrouwen op mezelf. Nog meer vertrouwen op mijn gevoel.
  Dingen mogen ook fout gaan en dat kan ik nu beter accepteren en als de dingen goed gaan dan geniet ik dubbel.

  Sindsdien sta ik veel relaxter in het leven en geniet nog meer van elke dag.

  Natuurlijk hoop ik dat jij een afspraak maakt om deze heerlijke behandeling bij mij uit te proberen.  Wie weet wat het bij jou teweeg gaat brengen 🙂
  Je bent welkom Liefs Ellen