Nieuw bij Take2hilversum is De Elite Body Wrap die de Klassieke Body Wrap combineert met de absoluut unieke machine Chrysalis.

Deze behandeling wordt gebruikt om de huid te detoxen. Afvalstoffen worden in de huid opgeslagen door voeding, vervuiling ( uitlaatgassen), medicatie en levenswijze( stress, alcohol, roken… ). Ook heeft het wrappen een positieve uitwerking als je aan het afvallen bent doordat de stofwisseling gestimuleerd wordt. Het wrappen helpt om cellulitis te verminderen en de bodycontouren duidelijk zichtbaar te maken. De Elite Body Wrap biedt, met een combinatie van elektrische spierstimulering en thermische warmte, een garantie voor verlies van 15 cm. ( geen garantie bij een bmi van 21 of lager)

DE PROCEDURE

Onze Elite Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling die circa 1.5/2 uur duurt en altijd uitgevoerd wordt door een getrainde therapeut.

  1. U wordt door uw therapeut opgemeten op bepaalde punten van het lichaam.
  2. Er worden lichaamswikkels aangebracht .
  3. De wikkels, die vooraf in onze warme klassieke kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken.
  4. Vervolgens gaat u 35 minuten lang liggen op onze elektrische deken, terwijl de behandeling zijn werk doet. 
  5. Na 35 minuten worden uw wikkels verwijderd. Uw therapeut zal u opnieuw opmeten en u zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

HOE HET WERKT

De combinatie van onze klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken onttrekt de afvalstoffen aan het lichaam en comprimeert het vetweefsel voor onmiddellijk centimeterverlies en een verstevigende werking.

Deze resultaten worden versterkt met onze machine Chrysalis. De onmiddellijke warmte ontspant het lichaam en opent de huidporiën snel, zodat de klassieke kleioplossing de afvalstoffen sneller kan onttrekken en de bloedsomloop verbeteren.

Deze werking zorgt voor een betere zuurstoftoevoer in de weefsels en voor lymfatische uitwisseling, waardoor het ontgiftingsproces wordt versneld.

Tijdens dit proces wordt het spierweefsel bewerkt door de elektrische spierstimulering om de cellulitis af te breken en de huid te verstevigen.

Advies

Na de 1e behandeling de 2e behandeling na 7-10 dagen en de 3e behandeling na 7-10 dagen. Elke behandeling kom je in een diepere huidlaag. Om de huid permanent schoon te houden is het aan te bevelen om minimaal elke 3 maanden de behandeling te herhalen.

Voor en na de behandeling

Neem een droge onderbroek mee 🙂

3 dagen niet harsen voor en na de behandeling en 24 uur voor en na de behandeling niet scheren
1 uur voor de behandeling geen zware maaltijd
geen bodymilk, olie of creme gebruiken

Na de behandeling, geen warme douches tot 3 dagen na de behandeling
Geen( of zoveel mogelijk reduceren) koffie, thee, cola, suiker, vet
Veel water drinken voor en na de behandeling (minimaal 2 liter per dag)

Wanneer mag je niet wrappen

Na een gewone bevalling 6 weken wachten, na een keizersnede 6 maanden, kan geen kwaad bij borstvoeding. Na een antibiotica kuur 1 week wachten.
Bij Emfyseem geen behandeling mogelijk. Bij een metaalallergie, de klei bevat zinkoxide. Bij kanker binnen 3 jaar eerst de behandelend arts raadplegen.
Bij knie en heupproblemen, ivm te lang recht staan.

hologram-UCW

CONTROLEER DAT HET ONVERVALST IS

Na uw Elite Body Wrap ontvangt u een officieel certificaat van Universal Contour Wrap met een beveiligingshologram en een uniek serienummer. Dit is het bewijs dat uw behandeling authentiek is. 

Prijs €85 per behandeling