Huidborstelen wordt al eeuwenlang over de hele wereld en door vele verschillende culturen beoefend. Het is een eenvoudige, makkelijke en goedkope manier om je schoonheidsroutine te revitaliseren – evenals je huid- en energieniveaus. Regelmatig uw lichaam borstelen zal snel resultaten opleveren.
• Boost energie
• Stimuleert lymfestroom
• Reinigt en ontgift
• Diepe werking
• Cel vernieuwend
• Voor elke type huid, voor elke leeftijd

Helende werking
Herstel van fysieke uitputting of vermoeidheid – door het verhogen van zuurstofgehalten in het bloed en het vergemakkelijken van efficiënter zuurstofgebruik, kunnen negatieve ionen het herstel van vermoeidheid versnellen.
Stabiliserende hersenfunctie – door het bevorderen van overvloedige zuurstofniveaus in het bloed helpen negatieve ionen de hersenfunctie te normaliseren, wat leidt tot ontspanning en rust.
Bloedzuivering – door het verhogen van de niveaus van calcium en natrium in de bloedstroom helpen negatieve ionen het herstel van een gezonde (licht alkalische) pH-balans op het bloed.

MiracleBrush
De ionische droge borstel van MiracleBrush is gemaakt van duurzaam beukenhout met extra fijne borstels van koperdraad en paardenhaar uit de manen van het paard. Er wordt gezegd dat de ionisch droge borstels van origine werden gemaakt door monniken in kloosters rond de hele wereld. Het is een eenvoudige en makkelijke manier om de elektromagnetische energieën in je lichaam in balans te brengen, wat de uitscheiding van toxinen bevordert.
Het droog borstelen van het lichaam met de MiracleBrush ionische lichaamsborstel, vormt door middel van natuurlijke wrijving, negatieve ionen direct op de huid. Negatieve ionen versnellen het transport van zuurstof naar onze cellen en lichaamsweefsel. Zij stimuleren het vermogen van de lymfeklieren om het bloed te ontgiften en daarmee de weerstand van de huid te verhogen.

Wil je meer weten? Neem dan even contact op.

Prijs Miracle Brush €39.95