Ga naar hoofdinhoud

Klankschalen sessie by Debby

Klankschalen sessies bij Debby

Debby

Te gast bij Take2hilversum! Privé Klankschalen sessie

Vrijdag 24 februari klankschalen

Op vrijdag 24 februari is Debby als gast aanwezig bij Take2Hilversum.

Heb je altijd al eens een klankschalen sessie willen proberen dan is het nu je kans om dit mee te maken.

In een veilige omgeving kun je je heerlijk onderdompelen in de prachtige tonen en trillingen van de klankschalen.

Klankschalen bij Take2hilversum

Tibetaanse klankschalen zijn een oud hulpmiddel voor genezing en meditatie.
De geschiedenis van Tibetaanse klankschalen dateert uit de 10e eeuw voor Christus, en ze zijn al minstens 2500 jaar lang gebruikt door boeddhistische monniken.
Hierdoor zijn ze een van de oudste bekende hulpmiddelen zijn voor meditatie en ceremonieel werk.

Er wordt gezegd dat Tibetaanse klankschalen “het geluid van het niets”, of “Om” produceren, door boeddhisten en hindoes wordt dit geluid beschouwd als het oorspronkelijke geluid van de schepping.

De sluier van mysterie rond het rituele gebruik van klankschalen in Tibet is langzaam aan het opheffen, en in de afgelopen 20 jaar is meer en meer kennis over hun gebruik zich gaan verspreiden naar de westerse wereld.

Hoe gebruik je een klankschaal?

Klankschalen zijn er in verschillende tonen, overeenkomend met de 7 chakra’s in het lichaam. Bepaalde schalen kunnen alle chakra’s beïnvloeden, terwijl anderen alleen op sommige chakra’s van invloed zijn.
Over het algemeen hebben de lagere toon kommen een invloed op de wortel en sacrale chakra’s, medium tonen op de solar plexus en het hart chakra , en hogere noten op de bovenste chakra’s.

De klankschaal of meditatie kom kan worden geslagen als een bel of worden gespeeld door de rand van de kom in een constante cirkelvormige beweging met de klok mee te wrijven met behulp van een houten of zachte klopper.

De zeven chakra’s en de bijbehorende klankschaaltonen:

Eerste chakra – Wortelchakra – Muladhara – CTweede chakra – Sacraal chakra – Swadhistana – DDerde chakra – Navel chakra – Solaris Plexus – EVierde chakra – Hart chakra – Anahata – FVijfde chakra – Keel chakra – Vishuddhi – GZesde chakra – Derde oog chakra – Anja – AZevende chakra – Kruin chakra – Sahasrara – B

Klankschaal therapie is een therapie die wordt uitgevoerd met schalen die gemaakt zijn uit verschillende legeringen, zoals goud, zilver en koper.
Ze worden tijdens een sessie op of dicht bij het lichaam geplaatst en aangeslagen. Op die manier komen er klanken vrij die een hoge trilling.

Wat doen klankschalen met je lichaam, hart en ziel?
Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam.
Zo kunnen de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.
Wil je een afspraak inplannen voor deze dag stuur dan een app naar 06-41290317
Of boek online

Wil jij ook eens te gast zijn bij Take2hilversum? Stuur dan een berichtje naar info@take2.nl.

Back To Top