Ga naar hoofdinhoud

Get in shape met de Bodyshape !

Op zoek naar dat extra zetje om in vorm te komen?
Kijk hieronder dan naar de verschillende resultaten van o.a. de Bodyshape

De BODY-SHAPE voor
figuurcorrectie
cellulite vermindering
huidversteviging
lymfedrainage

Get in shape !
Altijd eerst vrijblijvend advies!

Klik hier voor online boeken

Klik hier voor meer info over de bodyshaper

FIGUURCORRECTIE

CELLULITE VERMINDERING

HUIDVERBETERING

VETOPHOPING/OEDEEM VERMINDERING

Vooraf aan de behandeling kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend advies.
In dat gesprek wordt uitgelegd voor welke behandeling(en) je het beste kunt kiezen.

Elke maand is er een leuke aanbieding!
Wil je meer informatie dan kun je altijd contact opnemen met Ellen
06-41290317 of info@take2.nl

Klik hier voor online boeken

Klik hier voor meer info over de bodyshaper

Figuurcorrectie met de BodyShaper
Met Aroscha wraps, Pijnloze behandeling

INNOVATIEF, PIJNLOOS, VEILIG EN EFFECTIEF

4 TECHNIEKEN IN 1 APPARAAT

Low level laser 980 NM/Infrarood
Elektrolipolyse
Elektrostimulatie
Ultrasound

Alle voordelen op een rij
Elimineert plaatselijk overtollig vet
Vermindert cellulite ( sinaasappelhuid )
Activeert het metabolisme
Verhoogt de vetverbranding en cel uitwisseling
Verbetert de afvoer van afval en gifstoffen
Verbetert de lymfestroom en microstimulatie
Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluronuur

De duur van een behandeling is 55 minuten. Het advies is 1 à 2 behandelingen per week in kuurverband van 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag

De Body Shape behandeling kan op alle lichaamsdelen (uitgezonderd vrouwenborsten) waar ophopingen van vet en vocht voorkomen worden ingezet.

LASER 980nm
Lipolyse oefent een krachtige werking uit tegen adipositeit en de microcirculatie. Samen met het infrarood en laser activeert de apparatuur rode spiervezels, terwijl vetten worden vrijgemaakt. De synergie zorgt er vervolgens voor dat dit vet gelijk gebruikt kan worden, in plaats van opnieuw te worden opgeslagen.

ULTRASOUND

De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en worden omgezet in warmte en trillingen (thermisch en mechanisch effect). Dit stimuleert de lokale vetverbranding (door de triglyceride om te zetten in vetzuren en glycerol). Vet wordt door het bloedvatenstelsel getransporteerd om vervolgens als energie te dienen.

ELEKTROSTIMULATIE
Elektrogolven dringen door tot in de huid, in het vetweefsel, het bindweefsel en de spiermassa en stimuleert de bloedcirculatie en de lymfestroom. Hierdoor ontstaat o.a. een betere vetverbranding en omvangvermindering.

ELEKTROLIPOLYSE
Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het meta-bolisme (stofwisseling) van de cel door het elektrische veld welke door de beide elektrodes wordt opgewekt. Cellulite bevindt zich op de slecht door- bloede gebieden zoals de heupen, maag, dijen en knieën, hierop kan elektrolipolyse dus zeer effectief worden toegepast. Dit leidt tot lokale vetverbranding, verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en verbeterde afvoer van afvalstoffen.

De behandeling is geschikt voor grotere zones en duurt 55 minuten. De Body Shape methode is in kuurvorm en bestaat uit 8 behandelingen.Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van uw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Kosten van de figuurcorrectie behandeling met de Bodyshape

Losse behandeling incl. wrapping  –  55 min  –  € 99,-

Haal het maximale uit de figuurcorrectie behandelingen, door het te combineren met de Bodydrainer. en of de B-Shaper Nóg een stap verder gaan? Lees dan snel verder!

Klik hier voor online boeken

Klik hier voor meer info over de bodyshaper

De kracht van drie! B-shaper Bodyshape Bodydrainer

Wil je nog een stapje verder gaan ga dan voor de “kracht van drie”.
Graag een keer proberen?
Speciale prijs voor een proefbehandeling “de kracht van drie” €150

Pak de gebieden van je lichaam aan die jij graag wilt verbeteren. Ga de strijd aan met vetweefsel, cellulitis of veroudering van de huid met behulp van deze drie power-behandelingen: B-Shaper, BodyShaper en bodydrainage.

Wil je weten welke behandeling of welke combinatie van behandelingen voor jouw figuurcorrectie bij jou past maak dan meteen een afspraak voor persoonlijk vrijblijvend advies.

Ga je dit traject aan, dan start je met een intake. Hierbij krijg je voedingsadvies, meten we het te behandelen gebied en maken we de ‘voor-foto’s’. Zo zie je na afloop extra goed het resultaat. Het volledige traject duurt 8 behandelingen, waarbij je 40 minuten gebruik maakt van de B-shaper, 55 minuten van de BodyShaper en 30 minuten van de bodydrainer.

Kies nu voor dit volledige traject en krijg niet alleen 5% korting, maar ontvang je ook een Arosha Body Rescue tube voor thuis. Daarnaast krijg je een afslanklegging of -body cadeau t.w.v. minimaal €98,-! Eerst een proefbehandeling? Neem dan contact op!

lipo behandeling buik met de bodyshaper

Klik hier voor online boeken

Klik hier voor meer info over de bodyshaper

 

Back To Top