Via een online aanbieding ben ik terecht gekomen bij Take2 Hilversum voor een bodydrainer behandeling. 
Doordat ik heel snel last heb van opgezette en rusteloze benen, maar ook zag dat de familie ‘cellulitis’ het veelste gezellig had op bepaalde plekken op mijn lichaam en inmiddels aan uitbreiding begonnen was, wilde ik dit graag eens proberen. 
 
Bij binnenkomst werd ik hartelijk verwelkomd door Ellen. Ik kreeg uitleg over de behandeling, maar er werd ook gevraagd naar de reden waarom ik deze behandeling wilde ondergaan. Tijdens het omkleden viel deskundige Ellen ook op wat mij al enige tijd was opgevallen; de cellulitis aan de achterzijde van mijn benen, heupen en ook billen. Ellen bracht dit op een hele professionele manier zonder mij gelijk ongemakkelijk te laten voelen. Ze deelde haar kennis hierover en vertelde hoe ze eventueel kan helpen om dit te verminderen. 
 
De bodydrainer behandeling was uiteindelijk heel fijn – ontzettend ontspannend en mijn benen voelde na de behandeling ook een stuk lichter aan. 
Echter was mijn interesse al overgeslagen naar het bestrijden van mijn cellulitis, het hebben van een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen; de Bindweefselmassage in combinatie met het koelen van de huid met ijs welke Ellen kon toepassen bij mij.
De afspraak werd snel ingepland en een week later was ik weer terug voor de eerste behandeling. Nadat de zones goed waren bekeken en bepaald, begon de stevige massage om de huid eerst op te warmen. Daarna werd het overgenomen door het nog intensievere cuppen van de huid waarna de behandeling werd afgesloten met de toepassing van een blok ijs welke nog over de behandelde huid heen gaat. 
 
Het hek was van de dam; ik was om en wilde meer! Uiteindelijk ben ik begonnen met losse behandelingen maar ben ik doorgegaan met in totaal 3 behandelingspakketten waarbij ik kon kiezen uit 12 of 10 behandelingen (afhankelijk van hoeveel zones en tijdsverdeling). 
Elke behandeling was oprecht intensief, voor zowel Ellen als mijzelf. Ellen doet namelijk geen half werk en geeft echt ontzettend stevige bindweefselmassages bij elke start en daarna nog het cuppen zelf! Ik zag al heel snel resultaat en de pijn was op een gegeven moment goed te behappen. Per week keken we ook wat ik de dagen na de behandeling zou doen, want het cuppen is wel goed zichtbaar naderhand op de huid. 
Gezien ik het ook tijdens de zomerperiode deed, was het goed om te weten of het te zien zou zijn, of dat de cups wellicht ook lager op mijn benen geplaatst konden worden. 
Ik ben ontzettend enthousiast geworden, doe het tussendoor ook thuis (niets vergeleken bij Ellen uiteraard).
Daarbij heb ik nooit geweten hoeveel afvalstoffen ik eigenlijk vasthield en hoe fijn het kan voelen als er ook weer heel veel uit je lichaam is. 
 
Ellen weet heel goed wat ze doet, ze blijft bij door constant cursussen te volgen en ook nieuwe dingen te leren zodat ze haar kennis nog verder uit kan breiden. Zo hebben we uiteindelijk ook vuurcuppen gedaan, nooit gedacht dat ik dat aan zou durven!
De verhalen van haar zijn ook heel fijn om naar te luisteren tijdens de behandelingen en je voelt gewoon dat ze dingen oprecht doet en er ook helemaal achterstaat. Ze heeft mij nooit behandelingen of artikelen ‘aangesmeerd’; wat ik wilde doen, met welke ondersteuning dan ook daar liet ze mij volledig vrij in. 
 
Je hoeft echt niet alleen voor Powerslim te komen, Ellen heeft veel meer in huis namelijk en dat mag iedereen weten ook!