Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!

Ik was altijd al iemand die iets meer woog dan het gemiddelde, maar tijdens het afstuderen van de middelbare school ging het echt bergaf. Ik begon echt te sukkelen met mijn gewicht.

Het verhaal van Rani, 27 jaar -/- 38 kg

Ik zat niet lekker in mijn vel

Voordat ik bij PS. food & lifestyle terecht ben gekomen, had ik al verschillende diëten geprobeerd. En voor corona had ik iets gevonden wat redelijk goed werkte. Ik begon evenwichtiger te eten en meer te bewegen.

Echter toen corona begon, is er in dit ritme, veel roet in het eten gegooid. Ik zat in deze periode ook niet lekker in mijn vel waardoor ik onregelmatig en ongezond at. Hierdoor had ik geen fut om te bewegen

Dit is hét moment om te beginnen

Begin 2023 was ik zo ontevreden over mezelf, dat ik besloot om er echt werk van te gaan maken. Mijn moeder herinnerde zich een PS. food & lifestyle coach. Na wat onderzoek heb ik een kennismakingsgesprek met haar gepland. Ik had meteen een klik met haar.
Tijdens de eerste weging kwam ik erachter dat ik 112,4 kilo woog. Ik was er echt niet goed van. Ik wist meteen dit is hét moment om te beginnen, anders ben ik straks te laat. Ik was niet blij met hoe ik eruit zag, ik keek niet graag naar foto’s van mezelf, mijn kleren vond ik niet leuk, en eigenlijk had ik moeite met mezelf…
Na alle informatie wist ik meteen dat een coach mijn beste optie was.

De hulp die ik nodig had

Tijdens het programma had ik ook de nodige ups en downs, maar mijn coach was er elke stap van de weg. Zonder haar was dit mij nooit gelukt. Ze had altijd de juiste woorden, de hulp die ik nodig had en het beste advies over wat ik het beste kon eten.
Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Mijn grootste uitdaging en mijn grootste succes

Mijn grootste uitdaging was zonder twijfel mijn studentenbaantje. Ik werk in een friettent. Ik was iemand die enorm graag frietjes at en het ook echt elke dag kon eten.

Tegenwoordig kan ik heel makkelijk van alle verleidingen afblijven. Dit was zonder mijn coach nooit gelukt. Het is een zware weg geweest en niet altijd even makkelijk, maar ik ben enorm blij dat ik ermee begonnen ben. Ik voel mij nu veel beter in mijn vel en in mijn kleding. Ik ben veel zelfverzekerder en durf nu kleren te dragen, die ik voorheen niet durfde te dragen.

Nu dat ik 38 kilo kwijt ben, heb ik veel meer energie en ik geniet ook gewoon veel meer van het leven.

Samen naar gewichtsbehoud

Ik heb tijdens mijn programma ook drie nieuwe mensen geïntroduceerd aan PS. food & lifestyle. Na gezien te hebben hoe het mij geholpen heeft, waren ze snel overtuigd. Ik ben blij dat ik met mijn verhaal andere mensen kan helpen naar een gezonde levensstijl!

Momenteel zit ik in de fase van gewichtsbehoud en begin ik te leren wat ik wel en niet kan blijven eten, zonder al die kilo’s terug op de weegschaal te zien verschijnen.
Ik hoop dat ik met mijn verhaal nog meer mensen kan helpen om zich weer beter in hun vel te voelen en te komen op het punt waar ik nu ben!

Start nu!