Vorig jaar 2021 zat ik lichamelijk niet goed in mijn vel. Ik was veel aangekomen 77 kg met een lengte van 1,69, mijn buik zat in de weg, paste mijn kleren niet meer en had een heel ontevreden gevoel. Ik probeerde af te vallen maar dat lukte niet. Er moest iets gebeuren en het werd mij duidelijk dat het mijzelf niet zou lukken. December 2021 zocht ik op internet verschillende manieren en kwam uiteindelijk bij Ellen take2 Hilversum terecht. Wat mij aansprak was dat je kunt afvallen door koolhydraatarm te eten en tegelijkertijd ook lekker kunt blijven eten zonder een honger gevoel te hebben. Bij mijn eerste bezoek bij Ellen in Hilversum voelde ik al meteen een klik. Eindelijk had ik het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Ze gaf veel uitleg en professionele begeleiding. Ik wist precies waar ik aan toe was en hoe ik moest eten. Tevens maakte ze duidelijk dat ik een omslag moest maken in de voeding en niet alleen om de kilo’s er af te krijgen maar voor de rest van mijn leven. Ik ben inmiddels 12 kilo afgevallen en blijf op mijn gewicht en dit alles zonder te sporten. Dit had ik zonder Ellen en PS nooit kunnen bereiken.

Gisèle Kropman
Hilversum