Dit keer stellen we graag Sjaak aan je voor: We zien veel vrouwen voorbij komen maar er zijn ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Vandaar dit keer een man in het zonnetje, PowerSlimmer in the picture: Sjaak.

Sjaak: “Vanaf mijn tienerjaren ben ik langzaam in gewicht toegenomen. De liefde voor eten en de aversie voor sporten waren toen al lang en breed ontwikkeld, maar op jonge leeftijd kwam ik er nog mee weg. Met een lengte van 1.93 meter kon het geen kwaad om een beetje “body” te hebben, dus onder de lange slungels kon men mij zeker niet scharen. Maar zoals bij zovelen: hoe ouder ik werd hoe sneller de kilo’s er aan kwamen.

De laatste jaren begon ik het sporten toch echt als een noodzaak te gaan zien, om het niet verder te laten escaleren. Het sporten en gezonder leven gingen me gelukkig goed af, aan motivatie had ik geen gebrek. Het lukte mezelf echter niet om een gezond voedingspatroon aan te meten, want ik had geen idee waar ik moest beginnen.

Toen ontdekte ik het PowerSlim programma. Vóór PowerSlim deed ik altijd maar wat. In de supermarkt pakte ik de dingen waarvan ik dacht dat ze goed voor me waren. PowerSlim heeft voor mij niet alleen de producten geleverd waarmee ik dit resultaat heb behaald, maar het heeft me ook geleerd hoe ik in de toekomst de juiste voeding kan kiezen om in balans te blijven. Ik heb het gevoel dat er een ‘reset-knop’ is ingedrukt en ik nu weet hoe ik vooruit moet. Ik heb mijn hele eetpatroon omgegooid en in augustus behaalde ik mijn doel. Het lukt me nu heel goed om dit vol te blijven houden. Ook het sporten heb ik weer opgepakt en ik vind het nu zelfs leuk!

Het is een investering geweest, en dan met name financieel. Want verder is het me super makkelijk af gegaan. Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden.

En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Sjaak verschijnt met zijn stralende lach voor de camera. Wow! We kunnen niet anders zeggen dan: “Wow Sjaak, wat zie je er fantastisch uit! Je bent een kanjer.”

 

PowerSlimmer in the picture Sjaak

PowerSlimmer Sjaak 2

PowerSlimmer Sjaak 3