skip to Main Content

Gevulde tomaatjes met Hollandse garnalen

Bereidingswijze:

Maak een dressing van de olijfolie, mosterd, verse dille, citroensap en witte wijnazijn. Was de tomaten en snij het topje er af. Hol de tomaatjes uit. Meng de garnalen met de mosterd dille dressing en meng de komkommerblokjes erdoor. Vul de tomaatjes met het mengsel van garnalen. Serveer de tomaten op een bedje van sla en werk af met een beetje bieslook.
  • Ingrediënten:
  • 8 cherrytomaatjes
  • 50 g grijze garnalen
  • Hand gemengde sla
  • 40 g komkommer in kleine blokjes
  • Paar druppels citroensap
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl sterke mosterd
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 tl bieslook, fijngehakt
  • 1 tl verse dille, fijngehakt
Voedingswaarde
Energie
Kcal 45 Kcal
Vet 3,1 g
Koolhydraten 1,2 g
Eiwitten 2,9 g
Back To Top
X