Eline J. Wansink
29 oktober om 21:23 ·
Naar aanleiding van mijn vorige post heb ik een aantal vragen gekregen. Ik zal daarom voortaan mijn voortgang in de strijd tegen de kilo’s gaan delen.
Maar eerst hoe het allemaal begon.
Door medicijngebruik vorig jaar ben ik in korte tijd een aantal kilo’s aangekomen, en dat terwijl ik na de geboorte van mijn zoon, nu bijna 10 jaar geleden, altijd hetzelfde gewicht wist vast te houden zonder al te veel moeite. Best vervelend. Zeker omdat ik een half jaar na het stoppen met de bewuste medicatie nog geen gram kwijt was. Sterker nog, wat ik ook probeerde, het leverde niks op.
Na veel wikken en wegen heb ik eens een afspraak gemaakt met Ellen van Bree van Take2 Food, Body & Soul.
In dat eerste consult zei ze iets tegen me wat me aan het denken heeft gezet.
Ik at te weinig.
En hoewel ik nooit een grote eter ben geweest, ben ik eens gaan bijhouden wat ik in een paar weken allemaal at.
En daar ben ik flink van geschrokken.
Een volwassen vrouw heeft zo’n 2000 calorieën per dag nodig en ik kwam soms nog niet eens tot de helft! Hoe kon ik nou méér gaan eten en toch gaan afvallen?
Ik besloot ervoor te gaan!
Een nieuwe afspraak met Ellen was snel gemaakt. En ik kon vorige week woensdag starten met mijn PS avontuur.
Ik koos voor het startpakket waarmee je kennis maakt met alle producten in het programma zodat je kunt ervaren wat je lekker vindt en wat niet voor herhaling vatbaar is.
En met succes, na een week heb ik een goed beeld van wat het programma inhoudt en heb ik bij mijn weegmoment en consult de producten kunnen kiezen die bij mij passen en die ik lekker vind.
Het resultaat na 1 week is -2,5 kilo! In dat tempo gaat het uiteraard niet door maar ik mag ervan uitgaan dat ik vanaf nu ongeveer 1 kilo per week kwijtraak. Dat wil zeggen dat ik voor het einde van het jaar nog op mijn gewenste streefgewicht zou zijn!
En hoe dat verloopt lees je hier.
De volgende post zal ik uitleggen hoe het concept in mijn leven in te passen is.
Hieronder een impressie van het lekkers dat ik deze week gewoon mocht eten!
Kan een afbeelding zijn van eten en binnen
Take2hilversum.nl Food, Body & Soul