Heb jij ook regelmatig een harde buik? Voel maar eens met je vingers over je buik heen. Is het dan soepel of voel je oneffenheden of zelfs bobbels. Dan is het misschien tijd voor een buikmassage ( bindweefselmassage). De eerste keer is het misschien even wennen dat iemand anders je buik stevig masseert, met cups en zelfs met ijs behandeld. Maar na de behandeling voelt ook jouw buik des te beter.

Ook je benen kunnen baat hebben bij een bindweefselmassage. Zo kan de behandeling bindweefsel losmaken dat onderhuids aan elkaar is gaan plakken, lichte ontstekingen verminderen en de afvoer van afvalstoffen stimuleren. Dit kan leiden tot een vermindering van cellulite, oftewel een sinaasappelhuid, maar ook van cellulitis, een ontsteking van het bindweefsel. Ook fijn: een bindweefselmassage helpt ook goed bij vermoeide benen en rusteloze benen! De verbeterde bloedcirculatie en afvoer van lymfevocht zorgt ervoor dat je benen minder zwaar aanvoelen.
In augustus biedt Take2Hilversum een proefbehandeling aan voor €37,50.  Zo kun jij ervaren wat een bindweefselmassage voor jou kan betekenen.
zie alle prijzen

Behandeling boeken?

Dat kan via deze link nu boeken