Food Body Soul

Maak nu een start met het werken aan jouw gezondheid!

Food

Om je zo goed mogelijk te helpen, wil ik graag in een adviesgesprek samen met jouw bepalen welk traject het beste bij je past.

Misschien wil je afvallen of je voedingspatroon helemaal veranderen. Misschien heb je alleen wat tips nodig om gezonder te eten of ben je een emotie-eter. Eet je juist te weinig als je stress hebt?
Elk mens is anders en heeft ook iets anders nodig.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! 😊

Hoe ik jou kan helpen op het gebied van food:

Ps food & lifestyle

Op zoek naar een gezond gewicht dat blijft?
Ps food & lifestyle is een concept met een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon met als doel een gezond gewicht. Ik geef je persoonlijke begeleiding en 1 jaar na begeleiding!

Take2 food & lifestyle

Een holistische visie op je voeding en leven. Ik kijk niet alleen naar wat je eet, maar ook naar hoe je leeft. Ik neem de tijd om je persoonlijke situatie,  gezondheid,  doelen en je wensen in kaart te brengen. Aan de hand van een uitgebreide anamnese en een eetdagboek maak ik een plan op maat voor je. In dit plan krijgt je advies over voeding, supplementen, beweging, levensstijl en eventueel behandelingen. Zo kun je op een natuurlijke en duurzame manier je gezondheid verbeteren

Energetisch morfologische bloedtest

Een EMB bloedtest is een fantastische aanvulling op de andere trajecten of een goed startpunt voor een gezonder leven. Het bloed wordt op drie manieren getest: regulier, microscopisch en energetisch.
Je krijgt daarna een persoonlijk en uitgebreid advies over onder andere voeding, behandelingen, stressniveau, intoleranties, vitamine/mineralen status en meer. Zo kun je precies zien wat je lichaam nodig heeft en hoe je het kunt ondersteunen.

Body

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Misschien beweeg je al regelmatig en probeer je zo gezond mogelijk te eten en te leven.
Maar heb je toch last van
cellulite
overtollig vet
huidveroudering
slappe huid b.v. na het afvallen
oedeem
rusteloze benen etc
Ik kan je helpen om je lichaam en huid te verbeteren met effectieve behandelingen die afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie.

Hoe ik jou kan helpen op het gebied van body:

B-shaper

Een effectieve en revolutionaire plaatselijke figuurcorrectie voor het verminderen van vetweefsel, cellulite en het verbeteren van de huid. De B-shaper is een pijnloos alternatief voor de gevreesde bindweefsel-massage met een sneller en beter resultaat.

Body-shaper

Verminder je cellulite, verstevig je huid en train je spieren. Deze behandeling combineert vier technieken in één apparaat: low level laser, elektrostimulatie, ultrasound en EMS.
Deze technieken werken samen om je vetcellen te verkleinen, je spieren te verstevigen, je huid te liften en je afvalstoffen te verwijderen. Het resultaat is een slanker, strakker en gladder lichaam. De bodyshape is geschikt voor alle lichaamsdelen, zoals benen, buik, billen, armen en rug. Het is een pijnloze, veilige en effectieve behandeling die je helpt om in shape te komen.

Body-drainer

De bodydrainer is een geweldige behandeling voor uw benen, buik, billen, heupen en dijen. Het stimuleert de bloedsomloop, de lymfedrainage en de vetverbranding. Het helpt u om af te slanken, uw huid te verstevigen en uw cellulitis te verminderen. Bovendien is het ook heel ontspannend om in de bodydrainer te liggen. Het is een echte verwennerij voor uw lichaam en uw geest.

 

De kracht van 3

Wil je afrekenen met cellulite, vet en huidveroudering? Dan is de combinatie van de B-shaper, Body-shaper en  Bodydrainer iets voor jou. Deze drie apparaten werken samen om je lichaam te onderhouden, corrigeren, je huid te verstevigen en je afvalstoffen af te voeren. Je zult al snel resultaat zien.

Detoxy

De huid en het lichaam worden dagelijks blootgesteld aan allerlei schadelijke stoffen, zoals bewerkte voeding, alcohol, roken, luchtvervuiling, plastics en meer. Deze stoffen worden ook wel toxines of gifstoffen genoemd. Ze kunnen zich ophopen in de weefsels en organen en allerlei klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, huidproblemen, gewichtstoename en meer.
Arosha detoxy is een oplossing om uw huid en lichaam te ontdoen van deze stoffen.

Vuurcuppen

Vuurcuppen is een oude en effectieve methode om uw spieren, huid en energie te verbeteren. Het is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde, die gebaseerd is op het stimuleren van de energiebanen in uw lichaam, ook wel meridianen genoemd.

Bindweefselmassage lichaam | gelaat

Bindweefselmassage is een behandeling die de huid van uw lichaam en gelaat verbetert door het stimuleren van de diepere lagen van het bindweefsel. Het bindweefsel is een soort netwerk dat uw huid, spieren, organen en botten met elkaar verbindt. Het bindweefsel bevat ook cellen die collageen en elastine aanmaken, die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid.

Oorkaarsen

Oorkaarsen zijn een oude en natuurlijke methode om uw oren en uw welzijn te verbeteren. Oorkaarsen werden al eeuwen geleden gebruikt door de Hopi, een indianenvolk uit Arizona, als een vorm van oorkaarstherapie of behandeling. Ook door sommige volkeren uit Siberië, Mongolië en Azië werden oorkaarsen al lang gewaardeerd.

Soul

Ontspannende behandelingen zijn een essentieel onderdeel van de zoektocht naar een gezonder leven. Ze helpen je om stress te verminderen, je lichaam te herstellen en je geest te kalmeren. Door jezelf regelmatig te trakteren op een ontspannende behandeling, kun je jouw welzijn verbeteren en je levenskwaliteit verhogen.

Er zijn verschillende soorten ontspannende behandelingen waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van je voorkeur en behoefte. Het belangrijkste is dat je jezelf de tijd en ruimte gunt om even helemaal tot rust te komen.

Hoe ik jou kan helpen op het gebied van soul:

Ontspanningsmassage

Een zachte en rustgevende massage die je spieren ontspant, de bloedcirculatie verbetert en je zenuwstelsel kalmeert. Bij take2 kun je in een veilige omgeving volledig op je gemak genieten van deze heerlijke massage.

Reiki

Een energetische behandeling die de levenskracht activeert, waardoor je meer harmonie en vrede kunt ervaren. Reiki werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door zachte handoplegging wordt de universele energie aan je doorgegeven, waardoor je je meer ontspannen en gelukkig voelt.

Voetreflexmassage

Een drukpuntmassage die je voeten stimuleert, waardoor je hele lichaam in balans wordt gebracht. De voeten weerspiegelen je organen, klieren en andere lichaamsdelen. Door bepaalde punten op je voeten te masseren, kunnen je de gezondheid en vitaliteit bevorderen.

Scrubmassage

Een exfoliërende behandeling die uw huid reinigt, verzacht en verfrist. Dode huidcellen en onzuiverheden verdwijnen door de heerlijke scrub. De huid zal er gladder, stralender en gezonder uitzien.

Intuïtieve coaching

Het leven kan soms uitdagend zijn. Je kunt te maken krijgen met moeilijke situaties, keuzes of emoties. Dan kan het fijn zijn om een coach te hebben die je begeleidt. Een coach is er om samen met jou op zoek te gaan naar je innerlijke wijsheid.