Het gaat niet allemaal vanzelf!
Het hele koolhydraatarm eten gaat over het algemeen erg goed! Niks te klagen over het eten en de hoeveelheid daarvan. Geen honger, geen dingen die ik niet lust en lekker afvallen. Al meer dan 10kg! 😍
Toch had ik een enorme dip de afgelopen twee dagen. Geen puf, geen zin, Maccie besteld, chips gegeten, alles ging overboord! Dat eten gaf me ook niet echt een goed gevoel – misselijk en teleurgesteld in mezelf. Bah!
Vanaf vandaag ben ik niet meer boos op mezelf. Ik heb vanmiddag eerlijk aan verteld Ellen van Take2 Food, Body & Soul wat er is misgegaan de afgelopen dagen, dat vond ik best spannend! Maar ja, die weegschaal loog er niet om. Gelukkig lag de zweep niet klaar en werd ik ontvangen door begrip! Samen met een hoop liefde van Frans weer een wijze les geleerd. Het kan gebeuren en ik moet niet te streng zijn voor mezelf en vooral ook niet boos. Dus ik pak vol goede moed de draad weer op en ga door met het behalen van mijn doel! 💪🏻
Op dit soort dagen is het heel fijn om een liefde en een coach te hebben die me helpen. Thanks! ✨