skip to Main Content

Champignon risotto

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1

Voedingswaarde
Energie
Kcal 277 Kcal
Vet 11,7 g
Koolhydraten 9,0 g
Eiwitten 34,0 g

Bereidingswijze:

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af. Bak de ui glazig in de olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak nog circa 6-7 minuten. Voeg de rijst, het bouillonpoeder en de roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de bieslook.

Tip:

Lekker met verse spinazie.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim sojarijst
  • 200 g verse champignons, in kwarten
  • 1 el ui, gesnipperd
  • 1 el roomkaas bieslook light (bijv. Philadelphia)
  • 1 el olie
  • 1 tl tuinkruiden bouillonpoeder
  • Paar takjes bieslook
  • Zout
  • Peper
Back To Top