Body-drainer

Deze fantastische behandeling voor benen, buik, billen, heupen en dijen is niet alleen goed voor je lichaam. Het is ook enorm ontspannen om in de bodydrainer te liggen. .

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met de bodydrainer?

Energetische morfologische bloedtest

Tijdens het relaxen, zorgt de bodydrainer voor een goede bloedcirculatie en wordt de lymfestroom gestimuleerd. Deze compressietherapie is perfect voor de behandeling van o.a. cellulitis, oedeem, lokale vetophopingen en een aanvulling voor figuurcorrectie. 

Een feestje voor je lichaam?

  Een behandeling met de bodydrainer is een feestje voor je lichaam. De bodydrainer zorgt ervoor dat afvalstoffen je lichaam snel verlaten. Dit wordt gestimuleerd door de wisselende druk die ontstaat tijdens de inflatie en deflatie van verschillende compartimenten in de compressiebroek. Dit voelt als een soort drukmassage. Deze behandeling is dus niet alleen cosmetisch. Afvalstoffen, overtollig vocht en vet worden door de compressie versneld uit het lichaam afgevoerd.

  Tijdens de behandeling wordt ook de bloedcirculatie in de benen gestimuleerd. Heb je last van stress of zware en vermoeide (rusteloze) benen? Dan is de bodydrainer de uitkomst! Terwijl je ontspannen ligt, wordt er gewerkt aan o.a. huidversteviging, ontgiften en cellulite en bodysculpting.

  Doordat de bodydrainer de lymfewerking stimuleert en de afvoer van lymfevocht en afvalstoffen versnelt, geeft het verlichting van klachten bij oedeem en lipoedeem.

  Optimaal resultaat met de bodydrainer 

  Voor het beste resultaat met de bodydrainer raden we aan om minstens 8 behandelingen te volgen, met een frequentie van minimaal 1 sessie per week. Voor elke behandeling wordt er body gel aangebracht op de huid. Daarna wordt er een warmte-isolerende panty over de gel gedragen

  Body-drainer in combinatie met andere behandelingen

  “de kracht van drie” ?

  De ervaring leert dat de Bodydrainer in combinatie met de andere behandelingen een nog groter effect hebben op de verbeteringen van cellulite, vetophoping, huidveroudering en oedeem klachten. Deze behandelingen worden ook steeds vaker ingezet bij  littekens en striae. 

  lees hierover meer bij “de kracht van drie