B-Shaper

Een effectieve en revolutionaire plaatselijke figuurcorrectie voor het verminderen van vetweefsel, cellulite en het verbeteren van de huid. Pijnloos alternatief voor bindweefselmassage met een sneller en beter resultaat.

Een pijnloos alternatief voor bindweefselmassage met sneller en beter resultaat!

Ben jij klaar voor deze revolutie in plaatselijke figuurcorrectie, het verwijderen van vetweefsel en het verminderen van cellulitis?
Nieuw in Nederland en bij Take2 Food, Body & Soul is de B-Shaper. Dit apparaat is in te zetten op verschillende plekken van het lichaam en vermindert vetophopingen en cellulitis.
Tevens helpt de B-shaper de huid gladder te maken, de bloedcirculatie en lymfestroom te verbeteren en de lichaamscontouren te herstellen. De behandeling is niet alleen goed voor huidversteviging na bijvoorbeeld gewichtsverlies, maar ook voor anti-aging.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling met de B-Shaper?

  De B-Shaper heeft een roterende, vacuüm zuigende behandelkop met
  RF – radiofrequentie en
  Photon – rood en blauw licht. 
  De probleemzone wordt met de B-shaper behandelt.

  Vacuum, negatieve druk en draaiing geeft effecten zoals bij de bindweefselmassage.
  Door de warmte van de Rf kan deze veel intensiever worden uitgevoerd.
  Effecten>stimuleerd de lymfedrainage
  reinigt de huid en betere doorbloeding
  bevordert de productie van collageen en elastine (de huid wordt steviger en slanker)

  Radiofrequentie, zorgt voor een thermisch effect op de huid. De huid voelt lekker warm en de rf zorgt ervoor dat vetweefsel vloeibaarder wordt en beter het lichaam kan verlaten.
  Effecten> cellulite vermindert, rimpels verminderen, huidverstrakking en nieuw collageen wordt aangemaakt

  Photon-behandeling ( rood of blauw )
  Bij het rode licht worden de huidlagen tot 2-5 mm diep bereikt. Dit versnelt de stofwisseling en regeneratie van de cellen en weefsels. Deze huidgeneratie zorgt voor een zichtbaar jongere huid.
  Het blauwe licht werkt ontstekingsremmend. Het helpt hierdoor bij het verwijderen van bijvoorbeeld acné, zonder het huidweefsel te beschadigen.

  Meetbaar en zichtbaar resultaat

  De beste resultaten zijn merkbaar na een kuur. Natuurlijk heeft je voedingspatroon, leefstijl, beweging en stress ook invloed op de behandelingen. Ga je voor een kuur dan geef ik je graag advies over o.a. voeding.

  Er worden altijd foto’s gemaakt en metingen gedaan om in kaart te brengen wat de behandelingen voor jou hebben gedaan.

  B-shaper met cupping of

  “de kracht van drie” ?

  De ervaring leert dat de B-shaper in combinatie met de andere behandelingen een nog groter effect hebben op de verbeteringen van cellulite,vetophoping,huidveroudering en oedeem klachten. Deze behandelingen worden ook steeds vaker ingezet bij littekens en striae

  Lees hierover meer bij “de kracht van drie”

  De B-shaper behandeling kan nog uitgebreid worden met cupping! Dit is niet altijd pijnloos maar door de B-shaper voor de cupping wel veel minder pijnlijk.
  Kies in de agenda dan voor B-shaper met cupping!