Ga naar hoofdinhoud

Amanda uit Hilversum -/-25 kg

Ervarngsverhalen
1. Nathalie Taling, 32 jaar uit Hilversum
2. Succesverhaal Joyce Joore
3. Schitterend in mijn kerst outfit!
4. Wil je weer een T-shirt aan met korte mouwen? Resultaat combinatiebehandeling cavitatie, RF en cupping
5. Ik voel me weer fijn in mijn badkleding!
6. Wat kan het leven toch mooi zijn!
7. Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens!
8. Succesverhaal Tatiana Voorbrood minus 16 kilo
9. Harry Piekema: “Ik zocht een manier om mijn levensstijl te veranderen”.
10. Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?
11. Marilyn uit Loosdrecht!
12. Amanda uit Hilversum -/-25 kg
13. Soms moet je gewoon uit je comfortzone stappen!
14. Ik wilde nog één poging wagen. Voor mezelf*
15. Ik zag al snel resultaat!
16. Pauline Wingelaar 35 Jaar uit Naarden ‘Ik maak nu bewuste keuzes’
17. Start met Powerslim
18. Anneke’s zalmwrap
19. De eerste week is voorbij en de eerste kilo’s zijn er af!
20. Met het powerslim concept ontdek je heerlijke nieuwe koolhydraatarme recepten
21. Tijd voor Disney en een powerslim snack.
22. De eerste vijf weken zitten er op en er is ook al zo’n vijf kilo vanaf.
23. De Repen van Powerslim gaan mee op vakantie
24. Met tomaten maak je mij niet blij maar verse tomatensoep wel!
25. Ik ben gek op vis! En op pakketjes.
26. Woohoo! Wanneer je een oude rok onderin de kast vindt die niet meer past. En niet omdat hij te klein is geworden 😍
27. Het gaan niet allemaal vanzelf!
28. Bye bye centimeters!
29. Happy Annie

Maandag begin ik écht.. hoe vaak ik dat al niet gedacht en gedaan heb.. maar dan was er weer iemand jarig die trakteerde. Of ik belandde op een terrasje en bestelde toch weer wijn en bitterballen.. het leven moet tenslotte wel leuk blijven… daarna weer balen omdat ik niet in een broek pastte of niet wist wat ik nu weer aan moest trekken. En dan zou ik maandag écht écht weer beginnen.

Er moest iets veranderen en gelukkig kwam ik bij Powerslim uit. Ellen van Take2 legde alles heel goed uit en met het startpakket kon ik een goed begin maken en veel producten leren kennen. Daarna vrij snel eten op ‘mijn’ manier aangepast zodat ik niet elke keer apart hoefde te koken voor mijn gezin. Met het wekelijkse ‘stok achter de deur’-weegmoment en de support van Ellen ben ik inmiddels 25 kilo kwijt. Maar vooral, heb ik weer een gezonde BMI! Kan ik alles aan wat ik wil en die kilo’s? Die blijven eraf want terug naar hoe ik was wil ik écht écht niet meer!

Back To Top