Maandag begin ik écht.. hoe vaak ik dat al niet gedacht en gedaan heb.. maar dan was er weer iemand jarig die trakteerde. Of ik belandde op een terrasje en bestelde toch weer wijn en bitterballen.. het leven moet tenslotte wel leuk blijven… daarna weer balen omdat ik niet in een broek pastte of niet wist wat ik nu weer aan moest trekken. En dan zou ik maandag écht écht weer beginnen.

Er moest iets veranderen en gelukkig kwam ik bij Powerslim uit. Ellen van Take2 legde alles heel goed uit en met het startpakket kon ik een goed begin maken en veel producten leren kennen. Daarna vrij snel eten op ‘mijn’ manier aangepast zodat ik niet elke keer apart hoefde te koken voor mijn gezin. Met het wekelijkse ‘stok achter de deur’-weegmoment en de support van Ellen ben ik inmiddels 25 kilo kwijt. Maar vooral, heb ik weer een gezonde BMI! Kan ik alles aan wat ik wil en die kilo’s? Die blijven eraf want terug naar hoe ik was wil ik écht écht niet meer!