Ga naar hoofdinhoud

Start met Powerslim

Dagboek van Anneke
1. Start met Powerslim
2. Anneke’s zalmwrap
3. De eerste week is voorbij en de eerste kilo’s zijn er af!
4. Met het powerslim concept ontdek je heerlijke nieuwe koolhydraatarme recepten
5. Tijd voor Disney en een powerslim snack.
6. De eerste vijf weken zitten er op en er is ook al zo’n vijf kilo vanaf.
7. De Repen van Powerslim gaan mee op vakantie
8. Met tomaten maak je mij niet blij maar verse tomatensoep wel!
9. Ik ben gek op vis! En op pakketjes.
10. Woohoo! Wanneer je een oude rok onderin de kast vindt die niet meer past. En niet omdat hij te klein is geworden 😍
11. Het gaan niet allemaal vanzelf!
12. Bye bye centimeters!
13. Happy Annie
Tijd om goed voor mezelf te zorgen!
Afgelopen jaar ben ik 20kg afgevallen, maar ook weer bijna 10kg aangekomen. Dat zit me dwars! Ik vind het zó moeilijk om in een goed eetritme te blijven. Daarnaast heb ik de laatste jaren alles aan eten verbonden. 🍕
Was ik blij? Yay! Lekker eten!
Sad? Ahww, lekker eten!
Hoofdpijn? Bah, lekker eten!
Dat lekkere eten was vaak makkelijk en niet gezond. Door minder te gaan eten en meer te bewegen is het me gelukt om af te vallen, maar terugvallen is heel makkelijk. Met behulp van Ellen van Take2 Food, Body & Soul en de koolhydraatarme producten van PowerSlim ga ik vanaf vandaag de strijd met de overtollige kilo’s aan! 💪🏻 Enorm spannend, maar ik heb er ook zin in. Iedereen alvast bedankt voor de support! 💓
Back To Top