Ga naar hoofdinhoud

Woohoo! Wanneer je een oude rok onderin de kast vindt die niet meer past. En niet omdat hij te klein is geworden 😍

Dagboek van Anneke
1. Start met Powerslim
2. Anneke’s zalmwrap
3. De eerste week is voorbij en de eerste kilo’s zijn er af!
4. Met het powerslim concept ontdek je heerlijke nieuwe koolhydraatarme recepten
5. Tijd voor Disney en een powerslim snack.
6. De eerste vijf weken zitten er op en er is ook al zo’n vijf kilo vanaf.
7. De Repen van Powerslim gaan mee op vakantie
8. Met tomaten maak je mij niet blij maar verse tomatensoep wel!
9. Ik ben gek op vis! En op pakketjes.
10. Woohoo! Wanneer je een oude rok onderin de kast vindt die niet meer past. En niet omdat hij te klein is geworden 😍
11. Het gaan niet allemaal vanzelf!
12. Bye bye centimeters!
13. Happy Annie
Woohoo! Wanneer je een oude rok onderin de kast vindt die niet meer past. En niet omdat hij te klein is geworden 😍
Begin 2020 besloot ik dat ik genoeg was aangekomen en wilde ik weer terug naar een gewicht waarbij ik me beter zou voelen. Minder eten, meer bewegen, ik was er klaar voor! En verloor ook zo’n 20 kg. Eind dat jaar kreeg ik mijn Coronadip en een leuke verkering. Als emo-eter een moment dat er weer aardig wat kilootjes hun weg terug naar mijn lichaam vonden.
Een tijd geleden kwam ik op de website van Ellen van @take2foodbodysoul het concept van koolhydraatarm eten met #powerslim tegen en besloot ik die stap te wagen. De afgelopen 10 weken ben ik er vol voor gegaan! En nu ben ik weer op het gewicht waar ik ‘de eerste ronde’ op was gekomen. Trots!
Mijn doel is om nog wat kilo’s kwijt te raken, dus ik ga nog vrolijk verder en blijf er ook updates over posten. Het fijne van op deze manier afvallen is dat ik nu een hele leuke coach heb die me helpt en adviseert. Ik verander nu echt mijn levensstijl en leer enorm veel nieuwe, smakelijke gerechten.
Ik ben een blije meid! 💪🏻
Back To Top