skip to Main Content

Get in shape met de Waveshaper!

Op zoek naar dat extra zetje om in vorm te komen? De Waveshaper helpt je lokaal vetweefsel en cellulitis aan te pakken. Mooi meegenomen is dat deze behandeling ook zorgt voor extra spierstimulatie, wat leidt tot spierversterking. Daarnaast zorgt deze spierstimulatie voor het verbanden van vetten door de samentrekkingen.

De Waveshaper maakt gebruik van ultrasound en elektrolipolyse om jouw probleemzones aan te pakken. De combinatie van deze behandelingen zorgt voor afname van vet en omvang, waardoor je lichaam weer in vorm komt. Ook wordt cellulitis bestreden en de huid verstevigd. Het verbetert daarnaast de afvoer van afval- en gifstoffen. Dankzij de samentrekkingen van de spieren door de elektrolipolyse en de ultrasone geluidsgolven wordt de vetverbranding gestimuleerd.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Als eerste wordt de te behandelen zone ingesmeerde met stimulerende olie. Vervolgens wordt de probleemzone omwikkeld met Arosha body wraps. Deze wraps zijn doordrenkt in een olie vol actieve ingrediënten om de behandeling tegen cellulitis en vethoping te verbeteren. Dan gaat de behandeling beginnen en worden er acht ULTRA pads op je lichaam geplaatst. Deze geven ultrasone geluidsgolven af die het weefsel binnendringen en de lokale vetverbranding stimuleren.

Ook wordt de elektrolipolyse via deze pads toegepast. Dit geeft een trillend effect en kan naar jouw voorkeur harder of zachter worden gezet. Deze trillingen zorgen voor verbetering van het metabolisme, oftewel de stofwisseling. De Waveshaper heeft verschillende golven die elk hun eigen doel hebben. Door verschillende soorten golven te combineren, geniet je van verschillende voordelen. De ene golf is specifiek voor het aanvallen van vetweefsel en cellulitis, de andere bevordert de drainage en weer een andere zorgt voor spierstimulatie. De Waveshaper kent zes verschillende soorten elektrische golven, om voor jou het beste resultaat te krijgen.

De behandeling van de Waveshaper gecombineerd met de Arosha body wraps zorgt voor effectieve en snelle prestaties. Zo heb je na de eerste behandeling al zichtbaar resulaat. Voor jouw behandeling ontvang je een box met Arosha body wraps en ampullen. Deze bevatten hoog geconcentreerde, actieve ingrediënten voor de behandeling die jij wilt. De boxen zijn specifiek gericht op cellulite, vethophopingen of huidverslapping.

Haal het maximale uit deze behandeling, door het te combineren met de Bodydrainer. Nóg een stap verder gaan? Lees dan snel verder!

De kracht van drie!

Pak de gebieden van je lichaam aan die jij graag wilt verbeteren. Ga de strijd aan met vetweefsel, cellulitis of veroudering van de huid met behulp van deze drie power-behandelingen: B-Shaper, Waveshaper en bodydrainage. De B-shaper maakt het vetweefsel vloeibaar, waardoor het makkelijker uit de cellen verdwijnt. Vervolgens wordt dit vloeibare weefsel als brandstof gebruikt door de Waveshaper. Het overtollige vocht wordt tijdens het laatste deel van de behandeling afgevoerd door de bodydrainer.

Ga je dit traject aan, dan start je met een intake. Hierbij krijg je voedingsadvies, meten we het te behandelen gebied en maken we de ‘voor-foto’s’. Zo zie je na afloop extra goed het resultaat. Het volledige traject duurt 8 behandelingen, waarbij je 40 minuten gebruik maakt van de B-shaper, 30 minuten van de Waveshaper en 30 minuten van de bodydrainer.

Kies nu voor dit traject en krijg niet alleen 5% korting, maar ontvang je ook een Arosha Body Rescue tube voor thuis. Daarnaast krijg je een afslanklegging of -body cadeau t.w.v. minimaal €98,-! Eerst een proefbehandeling? Neem dan contact op!

Kosten van de behandeling

Losse behandeling incl. wrapping  –  30 min  –  € 89,-

Back To Top