Ga naar hoofdinhoud

 

Een heerlijke mini behandeling met een maximaal effect. De cryo therapie kan gebruikt worden in het gezicht en decolleté en overige plaatselijke zone’s op het lichaam.

Tijdens de behandeling wordt constant de temperatuur van de huid gemeten zodat de behandeling totaal veilig is.

De effecten van deze behandeling zijn:
stimulerend effect op de doorbloeding
doorstroom van de lymfe
verstrakking van de huid ( aanmaak collageen en elastine)
vermindering van (vocht) wallen en verkleuringen
door de enorme toename van zuurstof in de huid, worden de bacteriën gedood, en nemen de ontstekingsreacties van acne flink af
het vermindert de zichtbaarheid van grove poriën
Het verbetert het immuunsysteem

Bij elke herhaling van deze behandeling wordt het effect sterker en houdt langer aan, een hele gezonde manier om lang een mooie en stevige huid te houden.
Kan jouw huid ook wel een extraatje gebruiken?

Deze behandeling kan los geboekt worden maar is ook een prachtige aanvulling na de bindweefsel massage voor het gezicht.
In een kuurvorm bereik je het beste resultaat deze  kun je het beste 2 á 3 x per week laten behandelen. Na de kuur is het aan te bevelen dit af te bouwen en bij te houden voor een blijvend resultaat.

€45 per behandeling

De machine die gebruikt wordt is de  Cryo-T Elephant. Een zéér exclusieve Lokale Cryo apparaat dat de huid kan koelen tot maar liefst -10 graden Celcius met straal tot -161 graden Celcius. Dit apparaat wordt momenteel vooral gebruikt in de Verenigde Staten door top sporters en fysiotherapeuten. Doordat de behandelingen zó effectief waren, is de Cryo-T Elephant later ook ingezet in de beauty & wellness branche, maar ook in de branche van huidverbetering voor top huidspecialisten. Denk bijvoorbeeld aan eczeem, acne, littekens, veroudering, wallen, haaruitval, vochtophopingen etc. 

Dit apparaat is uiterst geschikt voor huidverbeterende behandelingen. Dit revolutionaire apparaat zorgt voor een non-invasieve facelift. De Cryo-T Elephant zorgt door de extreme kou voor een flinke boost aan celvernieuwing doordat de bloedcirculatie optimaal gestimuleerd wordt en de afvalstoffen goed worden afgevoerd. Het resultaat is een jong, stralende huid. De Cryo-T Elephant wordt uitgevoerd met vloeibaar stikstof.  Bron sryosauna

Bron: Cryosauna Nederland.
Back To Top