Ga naar hoofdinhoud

Bodydrainer: compressie voor beauty & wellness 

Deze fantastische behandeling voor benen, buik, billen, heupen en dijen is niet alleen goed voor je lichaam. Het is ook enorm ontspannen om in de bodydrainer te liggen. Tijdens het relaxen, zorgt de bodydrainer voor een goede bloedcirculatie en wordt de lymfestroom gestimuleerd. Deze compressietherapie is perfect voor de behandeling van o.a. cellulitis, oedeem, lokale vetophopingen en een aanvulling voor figuurcorrectie. 

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met de bodydrainer? 

Een behandeling met de bodydrainer is een feestje voor je lijf. De bodydrainer zorgt ervoor dat afvalstoffen je lichaam snel verlaten. Dit wordt gestimuleerd door de wisselende druk die ontstaat tijdens de inflatie en deflatie van verschillende compartimenten in de compressiebroek. Dit voelt als een soort drukmassage. Deze behandeling is dus niet alleen cosmetisch. Afvalstoffen, overtollig vocht en vet worden door de compressie versneld uit het lichaam afgevoerd.  

Tijdens de behandeling wordt ook de bloedcirculatie in de benen gestimuleerd. Heb je last van stress of zware en vermoeide (rusteloze) benen? Dan is de bodydrainer de uitkomst! Terwijl je ontspannen ligt, wordt er gewerkt aan o.a. huidversteviging, ontgiften en cellulitis en bodysculpting.  

Doordat de bodydrainer de lymfewerking stimuleert en de afvoer van lymfevocht en afvalstoffen versnelt, geeft het verlichting van klachten bij oedeem en lipoedeem. 

Optimaal resultaat met de bodydrainer 

Voor het beste resultaat met de bodydrainer wordt minimaal 10 behandelingen geadviseerd. Het advies is om minimaal 1 sessie per week volgen. Vooraf wordt body gel aangebracht. Daarna wordt een warmte isolerende panty aangetrokken. Het serum richt zich specifiek op jouw doel: anti-cellulitis, detox, vochtafdrijving, anti-aging of figuurcorrectie. Een losse sessie in de bodydrainer duurt 60 minuten. 

De bodyrdrainer behandeling is perfect te combineren met andere behandelingen bij Take2Hilversum. 

De kracht van drie! 

Pak de gebieden van je lichaam aan die jij graag wilt verbeteren. Ga de strijd aan met vetweefsel, cellulitis of veroudering van de huid met behulp van deze drie power-behandelingen: B-Shaper, Waveshaper en  bodydrainage.  De B-shaper maakt het vetweefsel vloeibaar, waardoor het makkelijker uit de cellen verdwijnt en zorgt voor een betere doorstroming in de behandelde zone. Vervolgens wordt dit vloeibare weefsel als brandstof gebruikt door de Waveshaper. Het overtollige vocht en afvalstoffen wordt tijdens het laatste deel van de behandeling afgevoerd door de bodydrainer. 

Ga je dit traject aan, dan start je met een intake. Hierbij krijg je voedingsadvies, meten we het te behandelen gebied en maken we de ‘voor-foto’s’. Zo zie je na afloop extra goed het resultaat. Het volledige traject duurt 8 behandelingen, waarbij je 40 minuten gebruik maakt van de B-shaper, 30 minuten van de Waveshaper en 30 minuten van de bodydrainer. 

Kies nu voor dit traject en krijg niet alleen 5% korting, maar ontvang je ook een Arosha Body Rescue tube voor thuis. Daarnaast krijg je een afslanklegging of -body cadeau t.w.v. minimaal €98,-! Eerst een proefbehandeling? Neem dan contact op! 

 

Back To Top