Ga naar hoofdinhoud

Bij Take2 is er aandacht voor je uiterlijk en je innerlijk.

Bij Take2 kun je terecht voor verschillende behandelingen en voor begeleiding wanneer je wil afslanken of een gezondere eet en levensstijl wil.

Met het PS. food & lifestyle concept kun je verantwoord en snel afvallen. Dit is geen dieet maar een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder persoonlijke begeleiding.
Wil je  gezonder gaan leven dan kun je een afspraak maken voor een Take2 food & Lifestyle afspraak. Dit houdt in dat er op een andere manier naar jouw voeding, supplementen en jouw manier van leven wordt gekeken.

De behandelingen zijn niet-chirurgisch, pijnloos en onschadelijk.

Wil je de huid verbeteren op gezicht of lichaam…
plaatselijk vet permanent laten verwijderen
aan de slag met je cellulite
of anti- aging behandelingen?

dan kan dat bij Take2 Food, Body & Soul.

Wil je even tijd voor jezelf maak ook eens een afspraak voor een heerlijke ontspanningsmassage, magnesium pakking of vuurcuppen.

Schoonheid zit naar niet alleen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant. Ben je geestelijk in balans dan straal je dat ook uit.  Alles heeft verbinding met elkaar

Wil je meer informatie maak dan een afspraak voor een persoonlijk gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Advies op Maat en een plan op Maat!
Bel dan naar 06-41290317, stuur een mail naar info@take2.nl of maak direct een afspraak op https://www.treatwell.nl/salon/take2-food-body-soul/

Graag tot ziens bij Take2

Alleen op afspraak

Back To Top