Ga naar hoofdinhoud

Wat is Powerslim

Je bent op afspraak altijd welkom in Hilversum of Almere voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of het Powerslim concept ook bij jou past.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Powerslim

Wil jij al langere tijd gezond leven en eten, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? En vergeet je goed voor jezelf te zorgen wanneer je het druk hebt of anderen om jou heen zorg nodig hebben?

Samen met mij en het PowerSlim concept krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Wat is PowerSlim?

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vind ik enorm belangrijk. Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PowerSlim:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve persoonlijke begeleiding ( of online coaching)
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

PowerSlim voedingscoach

Ik begrijp dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen of bepaalde slechte gewoontes omkeren naar goede gewoontes gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Ik ga je persoonlijk begeleiden en ben betrokken om je te coachen naar een gezond leef- en eetpatroon. Een extra steuntje in de rug op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Elke week bespreken we samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Wat mag je eten?

De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om de juiste balans tussen verantwoord en lekker eten te vinden. Natuurlijk heb je geen zin in weinig of eenzijdig eten. Daarom  is dit programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en ik geef je handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je een hele dag volop genieten.

Ook nadat jij je doel hebt bereikt help ik je om je levensstijl en eetgewoontes vast te houden. Powerslim heeft in Fase 3 verschillende routes waar wij uit kunnen kiezen. Wat past het beste bij jouw levensstijl en wat is voor jou lichaam het prettigste. Het kan zijn dat je 3 maaltijden per dag fijn vindt maar ook is het mogelijk om de 6 eetmomenten vast te houden. Intermittent Fasting is ook een methode die we kunnen gaat proberen. Met behulp van het eten volgens je bloedgroep zal ik je advies geven om de keuze te maken welke voedingsmiddelen het beste bij je passen. Voel je vrij en welkom om een vrijblijvende afspraak te maken.

Back To Top