Ga naar hoofdinhoud

Nieuw in Nederland: de B-Shaper!

Ben jij klaar voor deze revolutie in plaatselijke figuurcorrectie, het verwijderen van vetweefsel en het verminderen van cellulitis? Nieuw in Nederland en bij Take2 Food, Body & Soul is de B-Shaper. Dit apparaat is in te zetten op verschillende plekken van het lichaam en vermindert vetophopingen en cellulitis. Tevens helpt de B-shaper de huid gladder te maken, de bloedcirculatie en lymfestroom te verbeteren en de lichaamscontouren te herstellen. De behandeling is niet alleen goed voor huidversteviging na bijvoorbeeld gewichtsverlies, maar ook voor anti-aging.

De B-shaper is in te zetten als pijnloos alternatief voor de bindweefselmassage. Daarnaast is het de ideale behandeling voor:

B-Shaper in gebruik

  • Het verminderen van plaatselijke vetophoping
  • Het bestrijden van cellulite
  • Huidverjonging

Wat gebeurt er tijdens de behandeling met de B-Shaper?

De B-Shaper heeft een roterende, vacuüm zuigende behandelkop. Daarnaast maakt het gebruik van RF – radiofrequentie – en Photon – rood en blauw licht. Ellen behandelt jouw probleemzone met de B-shaper. Dit is gelukkig geheel pijnloos. Maar wat gebeurt er eigenlijk in je lichaam om het gewenste effect te bereiken?

Het vacuüm zuigen zorgt voor negatieve druk, wat positieve effecten heeft op de huid. De druk helpt onder andere bij het reinigen van de huid en stimuleert de lymfedrainage. Ook bevordert dit de productie van collageen en elastine. De huid wordt hierdoor steviger en slanker.

Het toepassen van radiofrequentie zorgt voor een thermisch effect op de huid. Het zet de watermoleculen in je lichaam in beweging, wat warmte-energie genereert. Hierdoor krimpen de collageenvezels, wat resulteert in een strakkere huid en fijnere – of zelfs het verdwijnen van – rimpels. Vervolgens wordt nieuw collageen aangemaakt door je huidweefsel. Dit zorgt voor huidverstrakking en werkt goed wanneer anti-aging het doel is. Door het gebruik van RF zul je merken dat het behandelde gebied na afloop lekker warm aanvoelt.

Het rode en blauwe licht van de Photon-behandeling heeft beide zijn eigen functie. Door het rode licht worden de huidlagen tot 2-5 mm diep bereikt. Dit versnelt de stofwisseling en regeneratie van de cellen en weefsels. Deze huidgeneratie zorgt voor een zichtbaar jongere huid. Het blauwe licht werkt ontstekingsremmend. Het helpt hierdoor bij het verwijderen van bijvoorbeeld acné, zonder het huidweefsel te beschadigen.

De kracht van drie!

Pak de gebieden van je lichaam aan die jij graag wilt verbeteren. Ga de strijd aan met vetweefsel, cellulitis of veroudering van de huid met behulp van deze drie power-behandelingen: B-Shaper, Waveshaper en bodydrainage. De B-shaper maakt het vetweefsel vloeibaar, waardoor het makkelijker uit de cellen verdwijnt. Vervolgens wordt dit vloeibare weefsel als brandstof gebruikt door de Waveshaper. Het overtollige vocht wordt tijdens het laatste deel van de behandeling afgevoerd door de bodydrainer.

Ga je dit traject aan, dan start je met een intake. Hierbij krijg je voedingsadvies, meten we het te behandelen gebied en maken we de ‘voor-foto’s’. Zo zie je na afloop extra goed het resultaat. Het volledige traject duurt 8 behandelingen, waarbij je 40 minuten gebruik maakt van de B-shaper, 30 minuten van de Waveshaper en 30 minuten van de bodydrainer.

Kies nu voor dit traject en krijg niet alleen 5% korting, maar ontvang je ook een Arosha Body Rescue tube voor thuis. Daarnaast krijg je een afslanklegging of -body cadeau t.w.v. minimaal €98,-! Eerst een proefbehandeling? Neem dan contact op!

Kosten van de behandeling

Losse behandeling op het gezicht  –  30 min   – € 79,-
Losse behandeling op het lichaam –  40 min   – € 89,-

Back To Top