Ga naar hoofdinhoud

Samen op pad!

Naast mijn werk als single coach en gewichtscoach bied ik nog een aanvullende dienst aan als “personal coach”.

Soms gaat het leven voor de wind, maar er kan een periode zijn waarin het niet zo lekker loopt of wanneer je je doelen in het leven maar niet bereikt. Dan kan het zinvol zijn om het met een onafhankelijk persoon te hebben over wat je bezighoudt. Over zaken waarover je onvoldoende met iemand in je directe omgeving kunt of wilt praten. Zaken die om één of andere reden niet gaan zoals je wilt en waarbij je niet goed een vinger achter de oorzaak krijgt.

Een coach is er dan om samen op pad te gaan. Een steuntje in de rug. Samen onderzoeken wat er precies aan de hand is. Wat kun je doen om je leven beter te laten lopen en hoe pak je dat aan. Het gaat vaak om meer dan ‘een goed gesprek’. Uiteindelijk is het doel om met minder stress en meer vertrouwen in het leven te staan en zelf weer verder te kunnen. Bij coaching kun je vrijuit spreken zonder bang te hoeven zijn voor onbegrip, opinies of (voor)oordelen.

Een gesprek duurt ongeveer een uur. De gesprekken zijn individueel en strikt vertrouwelijk. Meestal zijn één tot vijf gesprekken genoeg om zelf weer verder te kunnen, soms wat meer. De frequentie is in overleg. Graag tot ziens!

Back To Top