Ga naar hoofdinhoud

De kracht van drie!

Al het goede komt in drieën. Een uitdrukking die vaak voorkomt in spreekwoorden, uitdrukkingen en in schrift. En nu ook bij Take2Hilversum. Combineer de krachten van de B-Shaper, de waveshaper én de bodydrainer en je zult al snel resultaat zien. De B-shaper maakt het vetweefsel vloeibaar, waardoor het makkelijker uit de cellen verdwijnt en zorgt voor een betere doorstroming in de behandelde zone. Vervolgens wordt dit vloeibare weefsel als brandstof gebruikt door de Waveshaper. Het overtollige vocht en afvalstoffen wordt tijdens het laatste deel van de behandeling afgevoerd door de bodydrainer. Ga de strijd aan met vetweefsel, cellulitis of veroudering van de huid met behulp van deze drie power-behandelingen!

Ga je dit traject aan, dan start je met een intake. Hierbij krijg je voedingsadvies, meten we het te behandelen gebied en maken we de ‘voor-foto’s’. Zo zie je na afloop extra goed het resultaat. Het volledige traject duurt 8 behandelingen, waarbij je 40 minuten gebruik maakt van de B-shaper, 30 minuten van de Waveshaper en 30 minuten van de bodydrainer.

Kies nu voor dit traject en krijg niet alleen 5% korting, maar ontvang je ook een Arosha Body Rescue tube voor thuis. Daarnaast krijg je een afslanklegging of -body cadeau t.w.v. minimaal €98,-! Eerst een proefbehandeling? Neem dan contact op!

 

Back To Top