Ga naar hoofdinhoud

De kracht van drie!

Al het goede komt in drieën. Een uitdrukking die vaak voorkomt in spreekwoorden, uitdrukkingen en in schrift. En nu ook bij Take2Hilversum. Combineer de krachten van de B-Shaper, de waveshaper én de bodydrainer en je zult al snel resultaat zien. De B-shaper maakt het vetweefsel vloeibaar, waardoor het makkelijker uit de cellen verdwijnt en zorgt voor een betere doorstroming in de behandelde zone. Vervolgens wordt dit vloeibare weefsel als brandstof gebruikt door de Waveshaper. Het overtollige vocht en afvalstoffen wordt tijdens het laatste deel van de behandeling afgevoerd door de bodydrainer. Ga de strijd aan met vetweefsel, cellulitis of veroudering van de huid met behulp van deze drie power-behandelingen!

Ga je dit traject aan, dan start je met een intake. Hierbij krijg je voedingsadvies, meten we het te behandelen gebied en maken we de ‘voor-foto’s’. Zo zie je na afloop extra goed het resultaat. Het volledige traject duurt 8 behandelingen, waarbij je 40 minuten gebruik maakt van de B-shaper, 40 minuten van de bodyshape en 60 minuten van de bodydrainer.

detox + kracht van drie = gratis emb test
actie september
detox + kracht van drie x8= gratis emb test

Morgen is het zover! Dan kun je gebruik maken van een gratis EMB ( energetisch morfologische bloedtest) bij afname van een volledige kuur bij Take2hilversum. Deze EMB test heeft een waarde van €325. Ja je leest het goed!! GRATIS bij een volledige kuur.
Wil je meer weten ? Neem dan even contact met mij op.
06-41290317 info@take2.nl
( een volledige kuur is 1x een full body detox en 8x ( wekelijks de kracht van 3 behandelingen > deze behandelingen zijn geschikt voor cellulite ( putjes in je benen, vetophopingen en/ of een verouderde huid en oedeem klachten)

 

 

Back To Top