Ga naar hoofdinhoud

Het gaan niet allemaal vanzelf!

Dagboek van Anneke
1. Start met Powerslim
2. Anneke’s zalmwrap
3. De eerste week is voorbij en de eerste kilo’s zijn er af!
4. Met het powerslim concept ontdek je heerlijke nieuwe koolhydraatarme recepten
5. Tijd voor Disney en een powerslim snack.
6. De eerste vijf weken zitten er op en er is ook al zo’n vijf kilo vanaf.
7. De Repen van Powerslim gaan mee op vakantie
8. Met tomaten maak je mij niet blij maar verse tomatensoep wel!
9. Ik ben gek op vis! En op pakketjes.
10. Woohoo! Wanneer je een oude rok onderin de kast vindt die niet meer past. En niet omdat hij te klein is geworden 😍
11. Het gaan niet allemaal vanzelf!
12. Bye bye centimeters!
13. Happy Annie
Het gaat niet allemaal vanzelf!
Het hele koolhydraatarm eten gaat over het algemeen erg goed! Niks te klagen over het eten en de hoeveelheid daarvan. Geen honger, geen dingen die ik niet lust en lekker afvallen. Al meer dan 10kg! 😍
Toch had ik een enorme dip de afgelopen twee dagen. Geen puf, geen zin, Maccie besteld, chips gegeten, alles ging overboord! Dat eten gaf me ook niet echt een goed gevoel – misselijk en teleurgesteld in mezelf. Bah!
Vanaf vandaag ben ik niet meer boos op mezelf. Ik heb vanmiddag eerlijk aan verteld Ellen van Take2 Food, Body & Soul wat er is misgegaan de afgelopen dagen, dat vond ik best spannend! Maar ja, die weegschaal loog er niet om. Gelukkig lag de zweep niet klaar en werd ik ontvangen door begrip! Samen met een hoop liefde van Frans weer een wijze les geleerd. Het kan gebeuren en ik moet niet te streng zijn voor mezelf en vooral ook niet boos. Dus ik pak vol goede moed de draad weer op en ga door met het behalen van mijn doel! 💪🏻
Op dit soort dagen is het heel fijn om een liefde en een coach te hebben die me helpen. Thanks! ✨
Back To Top