Ga naar hoofdinhoud

Bodywraps

De Bodywraps van Arosha! Een top product die de behandelingen op een geweldige wijze ondersteunt!

Bij de bodydrainer behandeling kunnen de Arosha Bodywraps worden ingezet.
Bij de Bodyshape behandelingen worden altijd de Arosha Bodywraps gebruikt.

Bodydrainer 1 uur €42.50
Bodydrainer 1 uur met arosha wraps €79.95

Minimaal 1x per week
kuur bodydrainer 8 x  42.50 = €340
box Arosha BodyWraps 8x  37= €296
Totaal €636  korting € 75 = €561
Maak nu online een afspraak op Treatwell

BODYWRAPS LIPHO CEL Cosmetische behandeling voor afslanken en cellulite

PROBLEEM
Slapheid
Adipose Cellulite

EFFECT
Afslankend
Vetverbrandend
Verbeterde elasticiteit
Verlies van Cm

ACTIEVE INGREDIENTEN
Cafeïne – De meest efficiënte actieve stof in lichaamscosmetica vanwege zijn lipolytische werking. Het bevordert de afbraak van triglyceriden in de adipocyten door hun volume te verminderen en absorptie van koolhydraten te voorkomen.
L – Carnitine – Van nature aanwezig in de cellen van ons organisme, het stimuleert het lichaam om de vetten te gebruiken en deze zo te verminderen.
Fosfatidylcholine – Een optimaal waterbindend ingrediënt dat de doordringing van andere ingrediëntenin de huid verbetert. Het heeft een lipaseactiviteit.
Bromelinae (Bromeline) – Het proteolytische enzym vervat in ananasstamcellen. Het bevordert de eliminatie van overtollige vloeistoffen, en stimuleert de cellen en de regeneratie van collageen.
Bioflavonoïden – Natuurlijke chemische verbindingen die vooral bekend zijn en gewaardeerd worden als antioxidanten vanwege hun vermogen om de celschade veroorzaakt door vrije radicalen te blokkeren.

BODYWRAPS FIRM UP Verstevigende cosmetische behandeling

PROBLEEM
Slapheid
Gebrek aan of verlies van sterkte
Gebrek aan vocht

EFFECT
Verstevigend
Herstructurerend
Toniserend

ACTIEVE INGREDIENTEN:
Collageen – In staat om op fibroblasten in te werken en de groei en creatie van nieuw collageen in de extracellulaire matrix te stimuleren.
Elastine – Natuurlijke anti-aging proteïne die helpt de huid flexibel en strak te houden. Hyaluronzuur  – In staat om het vochtpeil te verhogen.
Afrikaanse Kigelia – De speciale samenstelling van peptiden van de plant is in staat om een onzichtbaar en elastisch net onder de huid te genereren. Bestrijdt de losse en doorhangende huid. Optimaal toniserend en vochtinbrengend middel.

BODYWRAPS SLIM CEL Afslankende cosmetische behandeling

PROBLEEM
Oedemateuze cellulite
Waterretentie
Uitgedroogde weefsels

EFFECT
Afslankend
Drainerend/ontstekingsremmend
Vochtinbrengend
Vasoprotectief
Verlies van cm

ACTIEVE INGREDIENTEN
Cafeïne – De meest efficiënte actieve stof in lichaamscosmetica vanwege zijn lipolytische werking. Het bevordert de afbraak van triglyceriden in de adipocyten door hun volume te verminderen en absorptie van koolhydraten te voorkomen.
Aescine – Anti-oedemateuze en vasoprotectieve eigenschappen. De drainerende actie verbetert de bloedcirculatie.
Guarana extract – Stimuleert de vetverbranding, geeft energie aan cellen. Dankzij het hoge gehalte aan cafeïne zorgt het voor een intensieve detox- en afslankende actie.

Indien je een bodydrainkuur wil kun je gebruik maken van één van de Aroscha boxen, deze zijn aangevuld met specifieke ampullen.

OEDEMACEL BOX

OEDEMACEL BOX

voor oedemateuze (vocht) cellulite. De oedemacel box is specifiek gericht op het bestrijden van lokale vochtophopingen bovenop de cellulite. De combinatie van ingrediënten werken in synergie om de oorzaken van cellulite vorming (zoals verwijdingvan bloedvaten en lymfoedeem, lokale vochtophopingen) aan te pakken.

Deze intensieve cosmetische cellulite behandeling is ontwikkeld om de bloedcirculatie en lymfestroom te stimuleren. De innovatieve combinatie van werkzame bestanddelen helpt bij de verwijdering van vet, toxines en water uit het behandelgebied. Dit zal de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbeteren en geeft de huid een gladdere, stevigere structuur.

ADIPOCEL BOX

ADIPOCEL BOX

voor harde en vaste cellulite. Adipocel is gericht op het bestrijden van gevorderde, harde en vaste cellulite.

De verschillende onderdelen en ingrediënten in deze box hebben tot doel:

  • de grootte van de adipociten (vetcellen) te verkleinen
  • de collageenvezels, die de oorzaak zijn van de zichtbare cellulite, opnieuw te rangschikken

De oplossing voor het verbeteren van de stevigheid, elasticiteit, structuur, hydratatie en het uiterlijk van de huid. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn collageen en elastine die helpen bij het stimuleren van de fibroblastactiviteit en de synthese van het collageen om zo de cellen te versterken in de diepere lagen van de huid.

FIRMING BOX

Voor verlies van tonus
De Firming kit werd speciaal ontworpen voor een behandeling die stevigheid en hydratatie aan de huid verschaft. De mix van componenten werkt synergetisch om de creatie van nieuwe elastische vezels te bevorderen en toxines te elimineren. Het helpt ook om de bloedcirculatie te activeren en de elasticiteit van de huid te vernieuwen. Ideale behandeling voor striae.

Wanneer de huid slap is, gebrek aan vocht heeft of verlies aan tonus
Het effect is verstevigend, herstructurerend en toniserend

Kijk voor meer informatie over de BodyShape op Bodyshape
Kijk voor meer informatie over de Bodydrainer op Bodydrainer

Back To Top